The Plan

Astrid, stora tjejen!Härom dagen pratades det framtid här hemma, det var så långt gångna planer så att jag tydligen blivit mormor vid det laget. Må det dröja minst 15-20 år tills dess dock ;).Astrid: När jag blir stor ska jag bli precis som Du mamma.Mamman: Åh det var snällt sagt av dig, nu blev mamma glad.Pussar dottern på pannan och känner mig rätt så duktig på mammafronten trots allt.Astrid: Fast jag ska inte vara lika sträng … Och inte bli arg för pyttesaker … Och glass det ska ungarna få OFTA :).Joråsåatte!Astrid är stora tjejen när hon “stöttar” fyrhuset i Bönan nu i sommar.Fotografi: Helena – En mammas dag

signature

5 comments

  1. Hahahahahaha…Underbart brutalt :DJorråsatt där fick morsan sig en liten känga ;pFniss fniss!Jag håller med om glassen!!! Men här hemma är det bara jag som VILL ha glass, än så länge iallafall, sätter mitt hopp till vår lilla snäcka.Vill ju ha glass-sällskap!Glad sommar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *