Smile

Just 4-FunIdag skiner solen och det firar vi med 2 skojiga klipp. Normalt gillar jag inte när man gör sig rolig på andras bekostnad, men ingen regel utan undantag. Klippen finns lite överallt just nu men om ni missat dem eller bara vill se dem igen, Varsågod :).1. Jag älskade Bonnie Tylors Total Eclipse of the Hart, men förstod aldrig riktigt videon. Tydligen var vi fler!2. Att kronprinsessan nu äntligen slår till och gifter sig med sin Daniel är ju jätteskoj, inte fullt lika skoj var presskonferensen dock. Jag gillar den mer i Kvarteret Skatan Style!

signature

5 comments

  1. Tack för den roligaste tisdagsunderhållning man kunnat tänka sig. Jag såg Bonnie Tyler klippet om och om igen och skrattade tills min stackars lille bebis väcktes ur sin middagssömn. Priceless!

  2. Mimmi: Haha, den är prcis rätt i sin tolkning den. Urskön :).Hoppas den lilla inte tog allt för illa upp ;).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *