Gör din egen [del 5]

Gör din egen [del 5]Imorgon är det nationaldagen och även om vädret inte riktigt tycks vara på vår sida så ska vi i alla fall fira med lite extra god mat och fika dagen till ära. Så på min jakt efter lite nya roliga recpt (inte allt för svåra denna gång) så kikade jag in på Leilas sida. Där hittade jag alla recepten från vårens Leila på landet som jag nu sitter och piffar till lite. Tanken är att jag ska piffa till pdf:erna, göra en fin framsida och sedan köra de utskrivna arken i laminatorprylen för att få en egen liten Leila på landet bok. Jag har helt snöat in på detta idag, så att vädret ute är allt annat än bra just nu är helt ok för mig. Jag kan roa mig med detta några timmar till. Den blir inte så tjock, men naggande god :).En riktigt fin helg önskar jag er alla!Bild: Eget collage med bilder från leila.se.

signature

11 comments

 1. Så fiffigt!Jag fick en lamineringsmakapär i morsdagpresent!Hade önskat mig det så jag kan laminera de fina mästerverkvåra barn skapar!Hade även tänkt göra kort m den, nu visar den sig användbar till å göra böcker också ;)Trevlig helg!Här börjar det spricka upp lite! Vore ju trevligt att få användning för vårt nyinköpta parasoll!Kram

 2. Hejsan pyssliga Helena!Ville bara titta in och önska dig och de dina en behaglig helg! Hoppas att mat och fika blir utsökta inslag under Nationaldagen. Det tror jag nog att det blir.För övrigt läser jag alla dina inlägg och beundrar dina fantastiska collage även om jag numer inte lämnar avtryck i någon större omfattning. Tiden räcker liksom inte till . . . just nu hänger Oliver, 3 månader, i sin Babybjörn-sele mellan Pappa och PC´n ;)Tack för en sprudlande gör-mig-glad-blogg, som ständigt lyser upp bloggvärlden med sina pigga och färgglada inlägg!Ha en underbar sommar!Peter

 3. Wow, vilket tips, vill med skriva ut ju nu..synd bara att patronen i skrivarn är slut… Ha en fin helg Kram M

 4. Här sitter jag med ett stort leende! Vilken mysig blogg, och vacker och piffig och lite-Martha-Stewart-aktig! Hit kommer jag tillbaks, be so sure!Lena

 5. Men gud vad mysig idé, den ska nog plankas hmmm måste bara införskaffa en lamineringsapparat först…. Ha en underbar helg och nationaldag.Kram å hej

 6. Det är så kul att sitta och arrangera och leka med färger, bilder, stilar och annat skoj! Men jag måste fråga, var hittar du alla fina stilar (fonter) du har i dina collage? /Victoria

 7. Alla: Visst är den lite fiffigt med en egen liten Leila-bok, samt att den går att torka av också :). Min är nästan klar nu, man kan ju pilla och puffa i evigheter men snart får jag nog ge mig. Lamineringsmaskiner är rackarns roliga, de är dessutom billiga. Så har ni ingen, slå till!

  Peter: Hej på dig, så roligt att höra från dig :). Nationaldagen blev riktigt fin med kompis till Astrid och hennes familj på fika, rabarber och jordgubbspaj med hemmagjord vaniljvisp. Igen, men det är ju så gott :).

  Stort Tack för dina fina ord, jag blir så glad för dem!

  En riktigt fin sommar önskar jag dig och hela din familj!

  Lena: Så roligt, varmt välkommen tillbaka :).

  Linda H: Tusen Tack, så glad jag blir :).

  Victoria: Det finns massor av fina gratis typsnitt där ute på webben, sök på free fonts på google så hittar du dem snart. Bara klicka hem och börja leka :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *