Velar

Ok, kanske en då!Så vidare värst intresserad av H&M:s samarbete med Matthew Williamson har jag inte varit, lite för mycket påfåglar och lite för mycket färg för min smak. Men så dyker Nicky Hilton upp i en illcerise kofta med en påfågel på i kombo med vit t-shirt och jeans. Helt plötsligt så kanske jag måste vara vaken till midnatt för att se om den finns med på webben i alla fall? Mycket snyggt och uppiggande vardagsklädsel var det alla gånger, jag gillar det mycket!Kl 00.20: Ok, lite hypat blev det tydligen i alla fall. Då jag inte lyckades logga in efter ca 20 tappra försök ser jag det som ett omen. Jag ska inte ha denna kofta, siktar på att skaffa mig en illcerise utan påfågel på stan imorgon istället. Nu, sängen!Bild: Eget collage med bild från Just Jared.

signature

7 comments

  1. Koftan är söt. Tjejen är f-n inte söt. Blir så trött på all exponering av the Hilton sisters. Måste finnas bättre och framförallt viktigare tjejer att skriva om! Tack för en bra blogg förresten!

  2. Linruz: Mycket trevlig färg faktiskt, den skulle sticka ut bland alla svarta koftor i garderoben … Men jag gillar den som sagt :).Kram KramHelena: Koftan är mycket söt. Jag erkänner att jag har noll koll på The Hilton Sisters, jag hade inte vetat att detta var Nicky om det inte stod under bilden. Hur som haver vem det än är på bilden så gillar jag stilen :).Tack så mycket, det glädjer mig att du tycker det.

  3. Att ha det gott: Kollektionen i år känns inte alls lika hypad som de tidigare så här finns det nog chanser att hinna med och köpa de plagg man skulle vilja ha tror jag. Koftan är mycket söt.

  4. Håller med, läckert! Fast jag vet inte om jag skulle vilja ha en påfågel på axeln. Tror helt i cerise håller bättre i längden.Lisa

  5. Lisa: Jag är inne på din linje, det kan bli lite väl med påfågeln i längden. Men jag tycker den är söt och hade jag kunnat klicka hem den där på natten så hade jag gjort det. Men nu blir det en lite mer ekonomisk och användbar historia förhoppningsvis :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *