Bröllopsduellen

BröllopsduellenRedan helg, var denna vecka tog vägen vet jag inte riktigt. I ett naffs var den borta! Nu är det fredag och ikväll blir det fredagsmys med familjen, och imorgon kommer kära vänner hit på efterlängat besök. Men på söndag då tänkte jag bänka mig i biosalongen för lite komedi. I julas såg jag The Duchess & Australia, två jättebra filmer men de var båda av typen som följer med en ett tag. Man grubblar och har svårt att släppa dem. Så denna gång får det bli ren och skär underhållning a´la Catfight med Bröllopsduellen:Emma och Liv har varit bästa vänner hela livet och delat allt, även drömmen om det perfekta bröllopet. Men när det sker en dubbelbokning som gör att båda deras bröllop råkar hamna samma dag, samma tid, på samma lokal är det bara en sak som gäller – catfight!Jag hoppas att denna film är rolig för den är 1 av 3 som jag väntat på denna vår. De andra är Four Christmases och Marley & Me.En riktigt fin helg önskar jag er alla!Bild: Filmposter från allposter.com med eget kludd.

signature

14 comments

  1. Den har jag också väntat på! Har inte varit på bio på otroligt länge och då är det väl läge med ett lagom lätt alternativ tänkte jag :-)

  2. Jag ser också fram emot alla de filmerna.Men just four christmases känns lite trist att man inte kan se före jul. Julfilmer borde ha premiär över hela världen på en gång. Som Star wars hade. :)

  3. HejJag har följt din blogg ett tag men aldrig skrivit något..Nu måste jag dock fråga för jag har sett att du använt teckensnittet Susie´s hand ibland… Var har du fått tag i det?Har letat men hittar bara utan å ä och ö :(Vill gärna ha det med hela alfabetet…Vore superglad för svar!MvhEmmy

  4. Alla: Igår såg jag filmen och får väl hålla med om en del av kritiken som riktats mot den, Men jag tycker den funkar fint i vinterkylan. Man skrattar lite och en liten snyfftning på slutet fick jag till också :).Catarina: Håller med dig, de borde vara så att de släpptes samtidigt. I alla fall när det kommer till filmer med jultema :)Emmy: Susies hand är utan åä och ö, man får sätta dit prickarna över på egen hand tyvärr. Men det funkar det med även om det blir lite pill :).Lycka Till!Irina: Tack söta du, jag ska omedelbart kika in hos dig :).

  5. Hej Helena,Vi kanske var på samma föreställning? Jag och min väninna såg filmen i söndags, vi och vad vi antog var drygt 300 tonårstjejer! Härligt söndagsnöje. Roligt att läsa din blogg, och hitta någon mer som älskar glossies i mängd, mysiga filmer, och pelargoner. Läser vidare.Många hälsningar,Erika

  6. Erika: Haha, ja det kanske vi gjorde då ja. Film en söndag då vädret är grått ute är ett mycket trevligt nöje som borde göras mycket oftare.Roligt att du hittar lite skoj att kika på här i bloggen, men det kanske inte är så svårt när du har så finfina intressen :).Må så gott!Madeleine: Filmen är helt ok, inte den bästa men helt ok. Jag vet dock inte om jag skulle övertala mannen för denna … En glad vännina som gillar komedi och popcorn är nog mitt tips :).Tusen Tack!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *