Sommaren är här …

Våren & Sommaren 2009Lite så känns det faktiskt när man hämtar in posten dessa dagar. Nu kommer produktkatalogerna fyllda med nyheter en efter en. Har ni inte fått ett ex i brevlådan så finns många av dem att njuta av på nätet. Här hittar ni några av favoriterna:1. SIA home, här känns det lite som en comeback denna vår/sommar. Från att bara gjort samma samma under några år så finns här flera go`bitar denna säsong. Favoriter är det färgglada porslinet på sidan 46.2. Village, säsongens budsakp är enkel: Drömma Leva Hemma. Sherholt kan sin sak, ett fin fint grudutbud och så några glada nyheter. Det funkar i år också, jag säger Ja till lila :).3. Tine K, inte en helt ny katalog men en absolut favorit. De ljusa sidorna som inleder katalogen är så vackra, jag som inte gillar fåglar så jättemycket vill nu gärna ha den vita pippin på sidan 4.4. House Doctor, jag köper som vanligt hela HD:s koncept. Jag inspireras till att återanvända ting från förr samt att jag plitar önskelistor på några nya. Även här är finns en pippi av intresse, denna gång som hushållspappershållare (sid 8). Ljuvlig!5. Lisbeth Dahl, drottninen av små fina ting du inte visste att du behövde. Jag skulle inte klara ett hem fyllt med dessa ting, men några väl valda detaljer är varmt välkomna :).Fler fina nyheter hittar du hos Rice, Lexington & GreenGate.Bild: Eget collage med omslag från ovan länkade kataloger.

signature

14 comments

  1. Vera med flera: Go for it :)Lilla Fröken Bråttom: Lovely, dröm dig bort några månader fram i tid :).

  2. Lo: Åh, det vill jag med. Drömma, hoppas & längta!Dillan: När det kommer till tidningar är jag också ett stort fan av Sköna Hem.

  3. Ja, sommaren… var är den. Lääääängtar…Har lagt ut än massa sommar bilder på min blogg. Om du är nyfiken – kolla gärna in…Kram vännen

  4. Hej Helena!Åker till Formex i helgen och ska titta på lite nya varor till butiken/webshoppen. Kom gärna med tips på inköp inför vårens/sommarens beställningar. Vill även passa på att informera Birgitta om att hon är välkommen att titta på alla våra fina/roliga Lisbeth Dahl prylar i webshoppen, http://www.kvalitetochfynd.se. Vi hörs! Mvh Charlotte

  5. Dillan: Ljuva minnen av sommar, absolut jag ska ta mig en titt :).Vimsingen: Absolut, det finns mycket fin inspiration att hitta gratis i dessa kataloger :).Vicke: Det var så lite så :).Birgitta J: Precis som Charlotta skriver här nedanför så finns det en hel del på Kvalitet & Fynd från Lisbeth Dahl. Syster Lycklig finns det också. Detta är bara kataloger för att se utbuden för våren och sommaren hos de olika försäljarna, men på deras hemsidor hittar man butikerna som har prylarna. Lycka till!Charlotte: Roligt med Formex! Jag är ju ett fan av alla dessa 5 som jag listat, så vad som helst från dem gör min dag :). Mycket nöje i helgen!KramBarnens Hjältar: Nu tror jag att länken ska fungera som den ska. Man hamnar på en sida där man kan få mer info kring Friends samt möjlighet att skänka pengar till denna ack så viktiga förening.Tack så mycket för dina fina ord om bloggen, de värmer!Det samma önskar jag dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *