The One

KlänningenIdag har jag och mamma shoppat loss i Uppsala. Vi åkte imorse och återvände hem sen eftermiddag med händerna fulla av roliga påsar. Det blev lite födelsedagspresenter till Astrid och så en klänning till moi. Jag hade ju som bekant bestämt mig för den svarta, men si det gick inte alls det då de bara fått in den i lila. Men ibland är de det oplanerade som blir bäst, den lila är ljuvlig och kommer säkerligen att användas flitigt under lång tid framöver. Jag kikade även på klänningen på Indiska, visst den var fin men inte alls lika glammig som på bilden så den fick snällt hänga kvar i butiken. Nu är det case closed på klänningsfronten med andra ord i och med att den lilla svarta visade sig vara den lilla lila :).Nu ska jag vila upp mig för imorgon så är det dax för mässa i Stcokholm.Trevlig helg!Bild: Eget collage med bild från h&m.com.

signature

7 comments

  1. Den lila klänningen är fin, jag provade den nyligen – fast tyvärr var den svår att få på sig och tyget var lite för prassligt.

  2. Snygg klänning. Jag tycker att den ser ut att ge bilden av att man är en prydlig mamma, ungefär en sån som Bree på Desperate Housewives.Vill ni kolla in min mammablogg också, besök den gärna!

  3. Ja den lilla var absolutt finest av de tre syntes jeg også og har veldig lyst på den jeg også. Men de var utsolgt på HM webshoppen :( den kommer sikkert inn igjen, ikke sant? ;)

  4. Alla: Japp, nu är jag lycklig. Nu hänger den i min garderob :). Att den prasslar och att den har ett snitt som liknar Bree, ser jag som plus. Koselig, så tråkigt att den är slut i den norska webshoppen. Men som du säger, den kommer säkert igen och om inte så dyker något lika fint upp i dess ställe :).Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *