Nu är det helg!

Fint badrum från House Doctor99 % av dagarna går allt bara bra, livet flyter på och vi med det. Sen har vi den sista procenten, den typen av dagar då inget. Absolut inget fungerar. Denna dag var idag här hemma. Större delen av dagen har jag spenderat med att titta igenom massor av julsaker samt inspirationsbilder till ett kommande jobb. Jag gjorde mallar, sparade bilder, funderade och vände på varenda liten bild. Tills jag tyckte att – Jamen detta duger, det blir helt ok. Sen började det krångla, Photoshop lägger av UTAN att bilden blir sparad. När jag försöker göra om den så går det inte att komma åt bilderna. Mejlen lägger av tvärt [igen] och några av bilderna som behövs för collaget finns givetvis där. Lägger man då till en potentiell lampbrand, bränd lunch, ösregn ute och en vagel på höger höga så har vi typ min dag so far i ett nötskal där ;).Så nu ska det bli härligt med helg igen så att vi kan fortsätta pyssla här hemma, det blir långt ifrån samma takt som förra helgen med några mini-storverk kan det nog tänkas bli i alla fall. Och allt detta regnande tänker jag vända till min fördel med tanke på att det kommit galet mycket tidningar senaste dagarna. Inte för att jag klagar, men det vore trevligt med lite spridning i tidningsvärlden, som det är nu så dyker det flesta upp under samma vecka. Men innan det blir dax att ta sig an tidningshögen stundar pannbiff med lök och fredagsmys framför Idol. Och vem vet, kanske får även Tandfén äntligen komma på besök. Tanden är som Astrid säger, tandlös :).Trevlig helg!Bild: Badrumsbild från housedoctor.dk med eget kludd. Jag såg den först i tidningen Drömhem & Trädgård och surfade förbi den idag igen, jag gilla mycket!

signature

9 comments

  1. Ljuvlig bild, helt i min smak! Jag har slutat läsa Drömhem för jag tycker den blivit lite för “blommig” och plottrig för min smak, men jag kanske ska tänka om, om det är så här fina reportage i den! Trevlig helg!

  2. Smile: Jo jag håller med dig, den är lite mycket den tidningen just nu. Denna bild var bara med som en liten inspirationsbild så den kan nog inte spegla tidningen i övrigt så mycket. Hus & Hem är min favorit just nu, jösses så de ryckt upp sig :).Ang bilden så säger jag bara, Ja tack :).Trevlig helg!

  3. jobbig dag du verkar ha haft. men nu kan det bara bli bättre! jag är oxå en tidnings människa. Håller med om att badrummet var jätte mysigt. trevlig helg/gabriella

  4. Skickar iväg en liten tröstande tanke o hoppas att kvällen o resterande helgen blir kanon för er…!!Ta hand om er så¨länge..:-)

  5. Hej Helena!:)Ville bara tipsa dig om att di blivti vald till VECKANS BLOGG i min blogg. Så kolla gärna in det!:) GRATTIS! Och tack för en kanon blogg!

  6. Alla: Tackar så mycket för fina kommenatrer. Helt klart blev helgen bättre så snart familjen samlades för mys på kvällen :). Alisa: Men åhh så roligt, Stort Tack för utnämningen :).Kram Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *