Rosa Bandet

Den rosa månaden oktoberIgår gick startskottet  för årets stora Rosa Bandet – kampanj  som varje år sker under oktober månad. Givetvis vill vi här hemma vara med och stötta denna ack så värdefulla kampanj, så idag blev det rosa cupcakes till fikat och nu i eftermiddag har vi skänkt en gåva. Vi ska även i största mån handla rosa under oktober, i år är det fler produkter än någonsin att välja bland där viss del går till forskning för bröstcancer. Äpplen, Försvarets hudsalva och ett rosa band är redan inhandlat. Dessutom ska vi snart åka och hämta tapeterna till arbetsrummet och då ska jag titta på Coloramas rosa penslar samt färg. Jag tänker mig att det alltid finns utrymme för rosa penslar och färg när man har en liten tjej som älskar just den färgen här hemma :).Och kom ihåg att kontrollera brösten regelbundet, det räddar liv!Fotografi: Helena – En mammas dag

signature

5 comments

  1. Rosa bandet känns så otroligt mycket viktigare nu än någonsin tidigare.En av mina absolut bästa vänner har drabbats av bröstcancer och går igenom en mycket tuff behandling just nu. Det är bra att du puffar för kampanjen. Tror jag ska släpa mig ur bloggsoffliggandet och göra detsamma. Tack för puffen!

  2. Anneli: Just Rosa Bandet ligger mig varmt om hjärtat. Det känns så nära, då några stycken i min närhet drabbats. Jag kan tycka att det blir lite mycket och det går så liten procent till just forskning på de rosaprodukterna, men jag väljer att se lite mellan fingrarna här. Så trevligt att du tar dig ur bloggsoffliggandet, du har varit saknad!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *