GODMORGON by Ikea

God Morgon By IkeaJag älskar Ikea, och i oktober så kommer jag att älska dem än mer om det nu är möjligt. Då släpps nämligen badrumsserien GODMORGON som är stilren, snygg och praktisk. Jag har länge kikat på komoder till badrummet med utragbara lådor då de är ack så praktiska. Nu har vi ett skåp med dörrar och det fungerar uselt som förvaring. Det är dit saker går för att dö här hemma. Med lådor istället får man en snabb överblick av det som finns i lådan och så det bästa av allt, man kan ha en massa fack för smink och allehanda små ting. Lovely! Med badrumsserien GODMORGON är det enkelt att skapa ett välorganiserat badrum som ger dig en härlig start på dagen – oavsett om badrummet är litet eller stort. I GODMORGON ingår lyxiga handfat i olika storlekar, kommoder med fullt utdragbara lådor, snygga blandare som sparar vatten, och spegelskåp med speglar både på insidan och utsidan. Alla delar finns i olika storlekar – så att du enkelt kan skapa en inredning som passar i just ditt badrum. GODMORGON börjar säljas i butik i oktober.Bild: Eget collage med pressbilder från ikea.com.

signature

17 comments

  1. Lo: I love too, Äntligen utdragbara lådor i min prisklass :).Elin: Ja nu har de varit duktiga på Ikea minsann :).Miss Marie: Ja, det var ju urfint ju. Ack så oväntat, men fint :).Malin S: Same same här ;).

  2. Typiskt, lagom till att vi renoverat vårt badrum till allt annat än Ikeaprisklass…!Jag som är väldigt mycket för vitt och grått och inte är någon rosa tjej blev helförälskad i det rosa kaklet! Ljuvligt! En sån vitamininjektion att stiga in i det badrummet på morgonen! Utdragbara lådor är kanon, jag är jättenöjd med att vi valde det. Plus fyrkantig vask, så allt går i ett. (Här kan du titta på vårt, om du har lust; http://smilebloggar.blogspot.com/2008/07/ett-minne-bltt.html). Hrmm…borde kanske investera i rosa handdukar…

  3. pauline: Haha, precis! Det är så fint så fint på bild men i verkligheten 2 år efter att man kaklat om så har nog den rosa färgen mist sin charm :):Smile: Erat badrum blev ju också hur fint som helst :). Och jag är helt säker på att erat badrum med vita väggar håller mycket längre än det rosa. Men som en läcker pralin är det både på bild och i mina drömmar :).

  4. Hej Helena!Din blogg var den första blogg jag läste, genom tidningen Mama upptäckte jag den. Sen var jag fast i bloggvärlden. Du har en blogg som en klippa! Alltid suverän och proffig till max!!!Nu har jag genom fyndet jag en gång hittade genom dig även själv försökt mig på att blogga lite…detta är min femte dag… Det är ett nöje att följa dig och din kollega.PS Bordet blev jättesnyggtDSHälsningar Tulipa

  5. Väldigt snyggt, nästan lite “lyxkänsla” över det!!Gillar det blanka materialet, passar perfekt i ett badrum (hmm, jag ser väl rätt när jag ser blankt!? :D)

  6. Anonitota: Helt klart en känsla av lyx här :).Saga Rosanna: Jag upplever det också som blankt, hoppas att det är blankt :).

  7. Tulipa: Åhh, jag blir helt varm och glad över dina fina ord. Tack! Så roligt att vi numer är kollegor, grattis till nya bloggen. Jag ska kika förbi lite senare :).Kram

  8. Jag gillar! Liksom du är jag ett enormt IKEA-fan och precis när man inte tror de kan bli bättre så blir de det, det är inte många företag man kan säga det om!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *