Äntligen är tapeten vald!

Gloria från Sandberg Tyg & TapetJag kan inte säga att vi är överens, men för att det till slut skulle inträffa så hade det krävts ett mindre mirakel. Så vi gjorde som vi gör oftast här hemma när det kommer till inredning, Jag valde :). Jag har gillat tapeten Gloria från Sandberg Tyg & Tapet sedan första gång jag såg den (15 september). Lite golden oldie, lite Lexington  på en och samma gång, som hittat! Gloria finns i 7 olika färger, men det är den blå som är mig kär. Tapeten får vi nästa vecka och då lever hoppet om att den i rasande fart åker upp på väggen i arbetsrummet.Bild: Eget collage med bilder från Sandberg Tyg & Tapet.

signature

17 comments

  1. Verkligen fin! Skulle kunna tänka mig samma på en vägg här på vårt kontor också, ska kolla i vilka färger den finns, och om den alls går att få tag på här i USA.

  2. Snygg! Ser fram emot att se resultatet. Visst höll ni på med hallen också? Nyfiken på se resultatet… Kram och fortsatt trevlig måndagkväll. Här har vi en förkyld liten tjej och vi håller tummarna att hon piggnar till lagom till ettårskalaset på torsdag.

  3. Det där ser verkligen ut att bli bra! Inte lätt att hitta något och enas kring en sån sak, utbudet är ju enormt! Dessutom är det svårt att se det framför sig – ialla fall i vanliga fall men ditt collage hjälper ju.Inte så längesen jag hittade in till dig och märker att jag återkommer oftare och oftare, gillar din blogg helt enkelt!/Terese

  4. Alla: Så roligt att ni också tyckte om den. Maken blev genast mycket gladare till mods gällande den då det fanns fler fans :). Och jodå, Johan är ofta med och bestämmer saker och ting, men när det kommer till inredning och val .. Ja då blir det för mycket för honom så antingen väljer jag eller så gör vi som vi gjort ett år nu, väntar på att han ska bestämma sig. eastcoastmom: Tydligen så ska deras tapeter samt tyger gå att köpa här:http://www.starkcarpet.com/Hoppas hoppas!Smile: Precis, det är samma där vi kom av oss då det skulle till att väljas detaljer och färdigställas. Men nu är vi åter på banan kan jag glatt meddela så det bör dyka upp bilder på båda rummen inom någon vecka eller så :).Terese: Så roligt att du hittat hit, varmt välkomen :)!Miss Marie: Det blir en fondvägg, rummet är så litet så jag är rädd att det skulle bli för mycket om vi tapetserade hela rummet.Sofia: Oj, så mycket fint det fanns hos Amy Butler! Den sajten måste gås igenom noga ikväll, Tack för tipset :).

  5. Vad roligt att du gillar vår nya tapet och har gjort så fint collage. Jag är imponerad, brukar inte lämna kommentarer men kunde inte hålla mig när det såg så bra ut!

  6. Hanna på Sandberg: Som jag gillar, den är Mitt i prick :). Så roligt med en kommentar från dig, Tack så mycket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *