5 Oktober

Leighton sjunger Betty Davids EyesTrots min i detta fall höga ålder så är jag en sucker för Gossip Girl, jag sväljer hela serien med hull och hår. Modet, intrigerna, romanserna allt i en tämligen smakfull mix av Drama Drama Drama. Den 2 oktober börjar serien sändas i sverige igen, och när man ser att sändningstiden är kl 19.00 så inser man att denna serie är inte ämnad för oss som inte är tonåringar. Men i just detta fall tar jag ingen notis om detta utan fortsätter att titta och hoppas att Mean Chuck & Isprinsessan Blair finner varandra i ett kärleksuniversum, far far away :).I väntan på säsongstarten så hyllar jag Leighton Meester [Blair], som även sysslar med musik. Skivan kommer nästa år, men redan nu så kan man lyssna på en av de kommande singlarna. En cover på Kim Canes Bette Davis Eyes. Jag älskade originalet på 80-talet och Leightons upphottade varian för 2000-talet hamnar inte långt efter, den är fab!Update måndag: Finns det flera datum så bör man kika i almanackan, givetvis är det så som Nilla undrar: Är det det söndagen den 5:e oktober som det börjar? Och det är helt riktigt, så glöm det där som står på vissa sajter med den 2:e, det är den 5:e och inget annat ;).

signature

14 comments

  1. Ojj vilka fina collage du gör. Önskar jag kunde det… Kristallkronan från Åhlens suktar jag också efter. Saknar lampor som bara den. Har nyss börjat blogga själv.

  2. Hehe- jag är 35-årig 2-barnsmor som lite “pinsamt” älskar serien;)Den är ju helt underbar och en skön vardagsflykt från småbarn o dagis.Maken undrar om jag skall börja kolla på Beverly Hills 90210 oxå nu när dom kommer med nya avsnitt.tack för att det finns fler “äldre” som följer som vågar träda fram;)må väl!

  3. Misen: Instämmer, oväntat bra :)!Susanne: Tusen Tack och varmt välkomen tillbaka :).En riktigt skön fredag önskar jag även dig!Selene: Tack så hemskt mycket :). Jag är dock helt säker på att du kan också, bara att pyssla lite. Lampan från Åhléns är jättefin, Vill ha nu :)! Det är samma här, vi saknar riktig belysning, det märker man när det börjar bli mörkt ute. Så roligt med ny blogg, jag får kika förbi i helgen.Ann: Ja det är ingen idé att mörka mitt gossip-begär inte ;). Och JA, jag kommer även att titta på 90210 :). Hehe!Må så gott!

  4. Tack för påminnelsen, får absolut inte glömma detta datum (och den nya tiden), faktiskt är det inte bara jag som sitter klistrad då, utan även maken som är tre år äldre än mina 34 :-D

  5. Linnéas Skafferi: Lyllos, den som spar Hon har :). Jag har däremot inte läst böckerna så jag borde kanske göra det istället då.Anna: Som Nilla påpekar här nere så var datumet 3 dagar för tidigt :(, men nu har jag dubbelkollat på flera sajter och det står olika datum men det är bara den 5:e som är en söndag så det borde stämma fint. Lyllos dig som har en make som sällskap, Johan kallar dessa serier för prat-serier. Det babblas så att han blir yr ;).Nilla: Tack för att du kollade almanackan ;). Ja söndagar vid 19-snåret är långt från den bästa sändningstiden, man kanske frå börja spela in.Tekla: Instämmer helt med dig, vardagsflykt bör inte underskattas :).

  6. Vilket fånigt klockslag ! Då slutar ju mitt favvopass på F&S, pulspasset. Men jag klagar inte. Jag har fuskat å det grövsta genom att redan ha sett 3 avsnitt. Fy på mig ;)

  7. Malin S: Mycket fånigt! Jag fuskar i omgångar också, men det är något speciellt med att se det “Live” på femman också ;).Ja, och vi borde skämmas :)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *