Garderobsuppdatering

liten uppdateringNär jag rotade runt i garderoben imorse så insåg jag att viss uppdatering är på sin plats. Till exempel så har de flesta strumpbyxorna åkt i sopkorgen så några ny måste införskaffas. Lika så lite nya toppar, de ser lite trista ut de som ligger där just nu och jag vill ha dem kritvita och crispa. Här är den övriga önskelistan för hösten 2008:1. Svarta koftor i massor har jag köpt på mig genom åren, så en ny lite gladare grå skulle inte sitta helt fel.2. Linnen är kanon att ha under blusar och koftor. H&M har billiga i många fäger, några nya vita och så nån i färg får det bli.3. Jag har inte så många smycken tyvärr. Tidigare använde jag både halsand och armband ofta och skulle gärna göra det igen då det är fina accesoarer. Detta armband har ett fint budskap: Think Wonderful Thoughts.4. Ringar har jag desto fler, skulle dock inte tacka nej till denna söta blomma!5. Jag har tidigare berättat att jag älskar Doc Martens. Dessa i lack är ljuvliga, passar lika bra till kjol som till jeans.6. En svart kjol som inte är av pencil-typ (de kan vara lite jobbiga att gå i ibland tycker jag) är ett måste i garderoben. Jag har använt min gamla otroligt mycket och behöver en ny då den som hänger i garderoben nästan inte har en  enda hel söm längre.7. Billiga och söta väskor att koplettera looken med, denna från Topshop är ett riktigt fynd.Bild: Eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

11 comments

  1. Stämningsfullt: Jamen visst är det bra med linnen, det är samma här jag har dem under för det mesta :).Caroline: Väskan är illsöt, kärlek vid första ögonkastet :).Ulrika: helt riktigt, jag fixar det direkt. Vill ju inte att det ska göra ont i dina ögon inte ;).Radhusfrun: Jag tänker mig sommar, tidig höst och vår. Bäst att shoppa nu och spara över vintern :).

  2. Lina: Det var helt nyligen som jag fick upp ögonen för Disney Couture, men det hoppas jag ta igen nu för de har mycket fint som sagt :).Hallakulle: För mig är nästan allt som inte är svart färgglatt :).Margareta: Oftast är det det enkla som är det vackraste :).

  3. Åhhh.. jag älskar också docs. Hade gröna när jag var yngre. =) Var i stockholm i måndags och var såååå nära att köpa ett par nya (men svarta då)… Vill ha, vill ha!!! =)Kram

  4. Anna: Åhh, gröna så modig har jag aldrig varit men jag kan tänka mig att de var fantastiskt fina :). Jag har bestämt mig, det bara måste bli ett par i lack för min del, Lovely :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *