Vi kan alla ändra oss …

Takkrona Theresia från ÅhlensNär jag var liten så hade min mormor en kristallkrona hängandes i sitt vardagsrum. Jag minns att jag tyckte att den var ful som bara den och undrade många gånger hur i hela fridens namn hon hade kunnat köpa denna märkliga lampa. När mormor sedan gick bort så sprade min mamma lampan och jag var nu än mer brydd, och minns att jag sa – Men sälj den där! Nu har det passerat en massa år och jag tycker nu att kristallkronan efter mormor är bland de vackraste lampor jag sett och så fort jag hittar ett lämpligt ställe att hänga den på så ska den åter få lysa i all sin prakt. Vi kan alla ändra oss som sagt.Jag tycker också mycket om “Takkronan Theresia” från Åhléns, den skulle jag kunna tänka mig både i kök, vardagsrum, sovrum, hall och tvättstuga. Med sitt stilrena utseende så passar den in i de flesta miljöer och med ett pris på 695 kr så kan man ju ha flera. Dagens favorit!Bild: Eget collage med bild från ahlens.com

signature

11 comments

  1. Hej! Vill bara tipsa om min sida som snart öppnar upp, närmare bestämt den 20 september. Gratis prylar i form av biobiljetter, menybiljetter och presentkort ges ut till medlemmarna, som tack för att dom slutför kampanjer, erbjudanden, tävlingar och besöker andra hemsidor. Allt gratis! Presentkorten som finns kan du använda i över 60 butiker (kläder, smink, hemelektronik och mycket mer).

  2. Hej! Näe, kristallkronor var inget jag gillade när jag var yngre heller, men nu så ser man på dom på ett litet annorlunda sätt :)vilken mysig sida du har, första gången jag är här!ha en bra dag!

  3. Ja, visst är den där vacker?! Jag köpte den som hänger i vårt sovrum på Indiska för många år sedan, men den är fortfarande lika fin…

  4. Jag älskar kristallkronor! Jag gillar när ljuset bryts genom prismorna och bildar vackra mönster på väggarna. I sovrummet hänger sedan länge en gammal ärvd, den fanns i min morfars barndomshem.

  5. Åhh tack för tipset! Har länge sökt efter den där perfekta nu då vi har flyttat in i en lägenhet med hög takhöjd. Denna hamnar i vårt sovrum! :o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *