Busted

FavoritgodisEgentligen så är jag inte så förtjust i smågodis, jag kan gå förbi hyllmeter på affärerna utan att blinka och se tillbaka. Men när det kommer till Malaco Truly, då kan jag inte stå emot. Jag gillar dem alla, men Berry Busters är storfavoriten. Så idag på väg hem från lite möten när jag möttes av just dessa Busters numer i liten förpackning, gav jag mig snabbt. Så efter att jag i flera år talat om för Astrid att man äter inte godis på vardagarna så är jag busted,  – Mamma åt godis mitt i veckan!Yes, because I´m worth it :)!Foto: Helena – En mammas dag.

signature

8 comments

 1. Jag har fått höra det med ibland “Mamma är en fuskis!” säger mina barn. “Mamma, vilken dag är det idag?” säger de också…

 2. Det där lät spännande & gott! Har inte testat Malaco Truly. Det får nog bli ett smakprov på den… Skönt att få en ursäkt att man bara MÅSTE köpa godis. Ha det så bra! Kram!

 3. Härligt Helena – ännu en “one-liner” att låna från dig. Visserligen har du lånat den från ett kosmetikföretag men din applicering blev så mycket festligare!Visst har man fuskat då och då när det gäller godis mitt i veckan. Tänk, jag har smugit mig in i skafferiet, tagit en Riesen-kola, stoppat den i munnen, stängt munnen och sedan gått ut till Elliot framför TV´n och låtsats som ingenting! Mitt i veckan!!! Uj, uj, vilken far ;)Nu vet jag dock hur jag skall försvara mig om/när jag ertappas – den kommer att bli en klassiker: “But hey Elliot, I think I´m worth it!”.Rubriken “Busted” fick mig att tänka på den där amerikanska polisserien från verkligheten (COPS) med låten “Bad boys, bad boys, what you gonna do. . . ” o.s.v.Givetvis måste jag prova din favvo Truly Fruity Berry Busters – inte nödvändigtvis på en vardag . . .Joråsåatte . . . / Peter :P

 4. Haha! Jag är tydligen värd godis varje dag…eftersom jag äter godis varje dag. Min kollega köpte Malaco Truly häromdagen och eftersom det står att det är mindre socker så försöker hon övertyga mig om att godiset är nyttigt. Eller hur? =)

 5. Vicke: Välkommen till busted-klubben Vicke :)!

  dahlarna: Åh, lyllos dig! Då har du några mumsiga påsar framför dig. Jamen eller hur, det gäller att hitta guldkanter i vardagen :).

  Kram

  Peter: Man tackar :)!

  Ja huga, sådana föräldrar det finns! Äta godis i lönndom och så låtsas som det regnar, var är vi på väg? Haha, tänk om de små visste i vilken utsträckning detta faktiskt försegår. Man får vara tacksam för att de inte vet, för då skulle de aldrig gå och lägga sig :).

  Absolut, kör den engelska meningen i kombo med att du ätit godis vid fel tillfälle kommer att göra den lilla stackaren så förvirrad att han kommer att släppa ditt snesteg tämligen fort ;).

  Jorå, testa dem på en vardag du. I´m sure you are worth it Peter!

  Må så gott!

  Hallakulle bygger bo: Jag är inte bättre jag, här äts det choklad precis varje dag. Men jag är lite blind för choklad, jag ser inte det som godis längre ;). Haha, det är samma här jag tänker mig att detta är snudd på nyttigt :)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *