Fin lampa

Fin lampaJag tycker mycket om lampfoten Connie i fattigmanssilverfärgat glas från Mio. I kombo med lampskärmen Ekås från Ikea som numer finns i 4 olika färger blir denna lampa till ett smycke i de flesta rum. Nu gäller det bara att hitta en passande tapet till Arbetsrummet så jag vet vilken färg på skärmen jag vill ha, återkommer med några exempel på dessa imorgon.Bild: Eget collage med produktbilder från ovan länkade företag.

signature

15 comments

  1. Caroline: Jamen visst gör den, jag har länge spanat på lamporna från House Doctor, Day och Tine K. Men det är bara att erkänna att jag blivit för snål för att slå till på någon av dem. Denna variant är inte heller billig direkt, men lite billigare i alla fall med skärmen från Ikea :)!Det samma önskar jag dig!

  2. Den där lampfoten är verkligen så snygg! Skulle gärna ha en jag med men jag får nog nöja mig med att drömma om den så länga. :-)

  3. Cissi: Ja visst är den, jag gilla den massor!Lina: Jag ska nog inte heller köpa den precis nu, men någon gång under hösten så ska den få sig ett hem i mitt arbetsrum. Åhh, så jag längtar tills bitarna ÄNTLIGEN faller på plats där inne :).

  4. Vi håller också på att fixa i vårt arbetsrum, har relativt nyinköpt hus. Började måla och lägga golv innan sommaren sen tog det stopp. Suck. Måste ta och göra ett ryck där snart.

  5. Maffig & läcker lampa!Kolla gärna in tävlingen som är på min blogg nu. Du kan vinna ett silversmycke med namn på, designat av Cathis Design! Hoppas att du får en fortsatt bra vecka!

  6. Hej! Så mycket jag har att ta igen nu efter barnafödande, semester och allt. Ska bli ett nöje att läsa.. välkommen in och tävla hos mig om du vill vinna fina handdukar från HIMLA.

  7. Lina: Det är samma här, ja minus nyköpt hus då ;). Vi började och körde stenhårt ett tag och sedan blev rummet stående i ja, typ ett år är det nu. Vilken dag som helst nu, vilken dag som helst :)!dahlarna: Visst är den :)! Tack för tipset jag ska kika förbi lite senare.Maja: Åhh så roligt det låter då, måste spana :)!Terese: Så trevligt att ha dig tillbaka, varmt grattis till den nya familjemedlemen. Jag kikar förbi och kollar tävlingen ikväll, Tack för tipset :)!Sophie: Jag blir mer och mer kär iden, vill ha :)!

  8. TACK kära du för tipset!! Har spanat på en liknande i en butik här hemma men den ska de ha två tusen för… Det här blir ju toppen, speciellt som jag har två Ekås skärmar liggande!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *