Olive 10

Limited Edition - Olive 10Svenskfranska Sufraco Savon de Marseille AB fyller 10 år i år och det firas bland annat med denna Limited Edition – Olive 10.Limited Edition Olive 10 är en serie exklusivt framtagen för den svenska och norska marknaden och baseras på favoriten Olive. Kollektionen är förpackad i vackra plastflaskor och består av 4 produkter, handtvål, bodylotion, hand creme samt nyheten duschtvål. Doften är framtagen för att passa de flesta – En mix av melon, avokado och gurka. Lovely!Produkterna kommer att dyka upp i butik under hösten.Bild: Eget collage med pressbild från sufraco.se

signature

8 comments

  1. Kerstin: Stilrena och snygga :).Kate: Det säljs på många olika butiker, jag brukar tex handla hos Twilfit eller Uthuset.com. Kika på deras sajt så hoppas jag att du hittar en butik nära sig.http://www.sufraco.se/

  2. Hej!Jag fullkomligt älskar din snygga blogg, blir lycklig av att se alla dina montage =) TÄnkte försöka lära mig, vilken version av Photoshop använder du dig av?Marie

  3. Marie: Tusen Tack, så glad jag blir :)! Just nu använder jag Ps2 men ska snart uppdatera till 3:an, alla säger att den är mycket bättre, men jag har inte provat själv än så det återstår att se :)!Annika: Jamen eller hur, visst vill man lukta på den :)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *