Imorgon, skola!

Astrid badarSommarlovet har kommit till sin enda och imorgon börjar Astrid sin inskolning på 6-års. Pirrigt värre ikväll med andra ord, men frågan är om inte det inte är mamma som är mest nervös i vanlig ordning :)!  Helgen har varit fylld av lek och stoj och för att lugna ner dottern lite så stoppades hon ner i ett vamt bubbelbad med Kitty som sällskap. Den söta flaskan med badskum köpte jag till henne på Lagerhaus nu i sommar, en riktig hit hos Astrid som älskar denna lilla krabat. Flaskan är i tålig plast och när detta bubbel tagit slut så kan man lätt fylla på den med valfri doft.Förutom inskolning så ska vi även spana in den nya kollektionen från me&i som släpper höstens plagg imorgon. Att sätta kryss på de kläder hon önskar sig i kataloger samt peka på webben är numer ett nöje lika stort som Bompa här hemma, man bävar för vad framtiden har att erbjuda på den fronten. Tror att hon brås på sin mor i detta fall :)!Adjö, sommarlov. Hello vardag!Foto: Helena – En mammas dag, med söt Kitty från Lagerhaus.

signature

15 comments

  1. Lycka till imorgon då! Ja, visst är det stort. Och sen när de väl börjat skolan så går åren hur fort som helst. Tyckte det inte var längesedan min största skolades in och nu ska hon börja i trean.

  2. Men go-tjejen! Stort lycka till inför morgondagen!!!(och ja jag är också nyfiken vad Meandi kommer med imorgon)/M

  3. Här är det en vecka kvar på den yngstas sommarlov !Så nu får det börja bli “inskolning” för att gå och lägga sig tidigare på kvällen och inte vara uppe hur länge som helst. Ha ha !Bilden på din dotter är ju så himmelens söt !Hoppas det går bra imorgon på inskolningen.kram

  4. Vilken härlig bild! Får mig att vilja börja bygga om badrummet på en gång så vi får ett badkar! Ja det är både spännande och sorgligt att sommarlovet är slut. Vi har en vecka kvar innan allvaret börjar för oss. Hoppas allt går bra med Astrids inskolning idag! Kram kram!

  5. vilken härlig bild hoppas att det gick bra på inskolningen. Det är härligt med lov/semester men det är rätt så okej att komma in i vanliga rullarna tycker jag det är bara det att efter ett par veckor så kan man gärna ta lite semester igen;)ha en fortsatt bra dag!

  6. Jättehärligt foto!!!M&I har verkligen fina kläder! Vad kul att hon gillar att shoppa kläder! Ni får säkert skoj i framtiden tillsammans!!!

  7. Alla: Tack så jättemycket för alla lyckönskningar. Dagen hittills har varit som en berg och dalbana. Kännslorna är för starka och för många för att hon ens själv ska hinna med, stackars liten. Å ena sidan är det kul med nya barn och ny skola men å andra sidan är det det jobbigt att sakna dagis och de kompisar som finns kvar där. Men för oss precis som för en massa andra familjer som nu går emot nya liv i form av skola och dagis så krävs bara lite tid och en enorm skopa tålamod för att även detta snart ska bli vardag.Kram

  8. Mia: Mycket spännande, men också jättejobbigt. Men det går bättre och bättre, Tack och lov :)!

  9. åå min lille han börjar också på 6 års nu! han ser så framemot det och längtar medans jag mami är förkrossad och rädd…:( ingen trygg dagis att lämna till längre, hur ska JAG klara mig…mini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *