Hemma igen!

Lite bilderDå var vi hemma igen då, ja vi har varit hemma någon dag redan men då vi levde under hot från dottern igår så hann jag inte blogga då. Hela resan hem så tjatades det nämligen om att poolen skulle fyllas å det snaraste, annars skulle det bli BRÅK! Nu är den fylld, med iskallt vatten och Astrid är lycklig som få :)!1. Släktens älskade valp, Molly. Dryg ibland, busig allt som oftast men alltid illsöt. Love!2. Vädret lämnade en del att önska tyvärr. En riktigt fin dag bjöds det på denna sväng. Och tänk så mycket tid det kan gå till att prata om vädret, det blir liksom som det blir i alla fall :)!3. Det var inte bara de små pippifåglarna som åt finfint, min mamma är suverän på att laga god mat och vi njöt alla i fulla drag varje måltid. Astrid åt som en häst och undrade var mormors mat var när vi kom hem igen. Hmm …4. Badlejon! Astrid trotsade det iskalla vattnet (14 grader) och badade flera gånger om dagen. Bara min Farbror S var modig nog att trotsa kyla med henne. Cred!En mycket trevlig trip på det hela taget!Några undrade över vilket teckensnitt det var i inlägget under (och nu även i detta), det heter Susie´s Hand och finns att hitta på webben. Några har även undrat varför jag så ofta skriver bildtexterna på engelska? Det är ett mycket enkelt svar på den frågan, för att de finaste teckensnitten ofta saknar å ä och ö.Foto: Helena – En mammas dag

signature

6 comments

  1. Underbart det ser ut!Molly, vilken söting. Älskar Tax och ska ha en när vi flyttat ut på gården.Ha en fin dag!

  2. Ser urmysigt ut med semestern. Åh, tax! :) Taxar är underbara, lite envisa kanske. Det är iallafall min tax. Ett tips som jag brukar göra när det inte finns åäö i vissa snygga typsnitt är att jag bara duttar dit en/vå prick/ar över a och o så är det löst :)

  3. Soya: Det är mycket fint i stugan, är det bara fint väder så är det lite av ett paradis. Taxar är för härliga, tanken är att vi också ska införskaffa oss en egen om några år.En riktigt fin dag önskar jag även dig!Anne: Hehe, jo Molly är en envis liten tjej det också :) Jag brukar också köra det tricket, men ibland så ser det helt galet ut och ibland funkar det fab. Men då jag är galen i teckensnitt så får det bli en kombo av engelska och svenska med prickar on top :)!

  4. Jag må vara en av de mer otekniska människorna här i världen, för jag kan ladda ner typsnittet, men jag förstår inte hur jag ska göra för att använda det? Vilket naturligtvis är lite frustrerande, haha :)

  5. Jättefina bilder! Där ser man inte ett spår av kass väder? ;-)Gillar typsnittet! har laddat ner och kommer nog att använda det i bilder också, superfint!(Kajsa; sitter du på mac måste du lägga in det i typsnittsboken eller suitcase…)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *