Mot stugan!

Till stuganNu ska bara det sista packas och sedan bär det iväg till stugan där släkten och Astrid* väntar. Det ska bli så skönt! Där, i stugan kan man inte jobba** fast man är ledig. Ställa sig och rensa i otalet lådor bara för att det regnar ute. Fylla en pool samma regniga dag. Tvingas välja mellan vilka kokböcker måste jag ha kvar hemma, och vilka kan jag plocka undan i väntan på ett större hem? Tvätta massor av maskiner med tvätt, som sedan måste vikas i timmar. Uppdatera Hemnet i tid och otid i hopp om att i alla fall 1 person ska vilja sälja sitt hem även om det är juli. Reta sig på att mejlen fungerar, bara för att inte fungera … i evighet amen.Nej, nu blir det andra bullar. Katt & Husvakt är på plats så Nu blir det landet! Jag hoppas på massor av sol då min pappa påstår att det alltid är sol där han är :)! Camilla Läckberg ska få förgylla iPoden och Marian Keys krönikor blir läsningen. Tragiskt kontra fluffigt lätt med andra ord. Lägger vi sedan till min mammas goda mat, en illsöt dotter och en man som inte suckar tungt över alla mina påhitt om olika göromål, ja då kan det inte bli annat än bra!Åter om några dagar!* Köp en enhörning till mig! Uppmanade den lilla, hmm …** Vi snackar skogen här, inget internet som funkar. På gott och ont.Bild: Eget collage med bild från Isabella Smith.

signature

13 comments

  1. Oj, jag har verkligen ingen aning om hur jag hamnade här på din underbara blogg! Men den var verkligen trevlig, jag måste lägga till den på minna favoriter! ;-)

  2. Ha nu en toppenskön vistelse i stugan!! Håller tummarna att myggen håller sig borta!(Hm, jag har lite ågren över att jag snart ska sitta i skogen utan uppkoppling ett par veckor – är man knäpp eller bara en missbrukare? Ja, ja på gott och på ont!!)

  3. Vilken snygg blogg! Kul läsning också ;-) Jag bookmarkar!Hur gör du med texterna i bild, scannar du in eller jobbar du med wacompenna? (ser så skarpt ut!?) Ha en skön sommar! /V.

  4. Adoptera din droppen föralla barns tårar runt om i världen och lägg ut den på din sida. MVHKristinahttp://www.myter.blogg.se

  5. Alla: Tusen Tack för alla söta kommentarer då vi varit borta, det är en sann ynnest att komma hem och läsa dem :)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *