[Tack & Lista]

Tack!Gulliga Pjöller Maja  gav mig en fin utmärkelse för ett tag sedan. Tusen Tack! Nu är det dax för mig att lista mina 5 favoritbloggar som inspirerar och sprider glädje. Jättesvårt är det, helt klart. Alla i länklistan är klara favoriter som jag besöker så ofta jag bara kan, men nu var det endast 5 som gällde så voilá:DreamhouseAlltid så fina inlägg, avundsjukan är stor när jag tänker på det fina drömhuset de byggt. Men avundsjukan till trots så njuter jag i fulla drag, spot on!FotbollsfrunMalin är rolig samt att poängerna haglar i hennes krönikor. Lägger man till att jag lyssnar på hennes radioprogram i efterhand så är jag nog lite av en tyst stalker :)!Heja AbbeVackra texter om livets upp & ner. Läser den så ofta den uppdateras, men har aldrig lyckats kommentera. Heja Abbe, you rock!IsaÄlskar hennes tavlor samt sätt att skriva. Isa är både rolig och klok som en bok!Linda KRapp, fyndig och med stil ut i fingerspetsarna sådan är hon Linda. Ren och skär njutning!Egentligen så ingår det en liten logga med denna fina nominering, men jag kunde i vanlig ordning inte låta bli att pilla lite på egen hand.

signature

12 comments

  1. Men vilken fin logga, får man låna den för att göra en liknande lista? (fick också utmärkelsen men din version var så mycket tjusigare än datorn på bilden).

  2. Linda K: :)Nilla: Jamen visst är det finfina bloggar detta :)!Frida: Visst får du det, låna på bara :)!dreamhouse: Men då får jag tacka så mycket också, Tack :)! En riktigt skön sommar och varmt lycka till med målningen av det vackra huset.Kram

  3. isa: :)Johanna: Man tackar så mycket. Den gamla var en smula tris, men utmärkelsen i sig är desto roligare att få :)!

  4. A wonderful article…. this is just what I needed to read today. Thanks for describing the way you work and how you structure your writing projects. I’ll go read that article now.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *