Läsarnas Grilltips!

Läsarnas GrilltipsDottern är hos morfar & mormor och vädret blir sämre och sämre. Vad göra? Passa på att blogga :)! Era fina grilltips håller på att ta form på en egen sida. Jag lägger ut några stycken idag och så fyller jag på efter hand. Har ni fler tips som ni vill dela med er så är det bara att mejla (helena@enmammasdag.com) dem till mig så lägger jag till det på sidan.Jätteroligt med alla nya recept, Tusen tack för dem! Det känns även skönt att vi är många som älskar marinaden från Caj P, grillad Halloumiost (eller gnisselost som vi säger), Tzatziki och Bea. Men nu är det nya tider så nya mariander och tillbehör ska testas!Läsarnas Grilltips!Receptet på bilden kommer från Elle Mat & Vin, vi testade det häromdagen och det var urgott! Solen sken och vi njöt god mat och Kid Rock. Det är sommar det!

signature

2 comments

  1. Hallojsan Helena!Först måste jag ju ännu en gång berömma dina ljuvliga collage! De blir rena rama konstverken – inbjudande, krispiga, fräscha och snygga så in i bomben!Såg bilden på och sedan receptet på Tandoori-kotletterna. Det var tydligen urgott och jag ville därför fråga dig hur nära “riktig” Tandoori du kom? Bara genom att läsa marinadreceptet så förstår jag, att det smakade super. Bara lite nyfiken på hur mycket Tandoori det blev på en skala mellan 1 och 10 ;)Kid Rock-låten är riktigt skön! Tror säkert att den ramade in måltiden alldeles förträffligt . . .Ha en härlig fortsättning på sommaren! Tack förresten för ditt samlande på grilltips, som du delar med dig av!Peter :P

  2. Peter: Hallå där!Tusen Tack, du är på tok för snäll du :)!Oj, så svårt. Hmm, jag tyckte nog att de smakade en hel del Tandoori om kotletterna Men jag bör tillägga att jag inte är så insatt i hur äkta vara ska smaka. Jag chansar därför på att rätten bör hålla för en 8 i alla fall :)!Ja det är helt galet det där med Kid Rock, helt plötsligt så blev den i bästa fall smått sliskiga man sommarens bästa. Den låten är fabelifab är vi eniga om här hemma.En riktigt härlig sommar önskar jag dig och de dina!Fler recept är på g … Men först lite film med maken :)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *