Drama drama Drama

Match PointFörra året följde denna film med någon tidning, jag tog hem den och la den på hög pga bristande intresse för Woody Allen. Jag hade nyligen sett filmen Alla säger I Love You som jag tyckte var mycket märklig då den är någon typ av musikal, fast ändå inte. I övrigt så tyckte jag att Mr Allen var gnällig som få och att de babblades i dessa filmer så man blev snudd på yr. Skvallret kände jag också till … Givetvis :)!Men jag har nog haft fel här, efter att jag i brist på annat tittat på Match Point i helgen är jag frälst! Det var länge sedan jag såg en så intelligent thriller, jag satt klistrad. Har ni inte sett den så rekomenderar jag den varmt! Jag ska nu ge de lite äldre Woody Allan filmerna en chans, jag börjar lite lätt med Hannah och hennes systrar ikväll, följt av Melinda Melinda på tisdag.Bild: Eget collage med bild från Allposter samt de första meningarna i filmen.

signature

4 comments

 1. första gången jag lämnar en kommentar men jag läser din blogg slaviskt.Jag ÄLSKAR matchpoint, var inte heller så säker på Allen innan men efter den så är jag frälst! såg nyligen hans nyaste “Cassandras dream” men den var ingen hit. Dock kan jag varmt rekomendera “Scoop” som Scarlett spelar i med.Den är inte riktigt lika bra som match point men mycket sevärd om inte annat så för Hugh Jackman. För övrigt måste jag säga att Scarlett är grymt fin i Match point, älskar hennes stil när hon ska på audition och har skjorta, jeans och sin Mullberry Bayswater. Kanonblogg du gör, keep up the good work

 2. Själv är jag en Woody Allen fan av stora mått och gillar allt han gjort.Match Point inget undantag! En av mina absoluta favoriter är Zelig, en dokumentärliknande film om en kameleontliknande man som blir som sin omgivning. – Den måste du se!

 3. Matchpoint är en av mina favoritfilmer. Jag brukar alltid rekommendera den när någon vill ha nytt filmtips. Den är så snyggt gjord! Och sen tycker jag om att den utspelar sig i Londonmiljö!

 4. Alla: Jamen visst är det en bra film, miljöerna och storyn går hand i hand som ett klockverk. Jag har övertygat maken om att titta på den med mig ikväll.

  Jag ska absolut försöka se de filmer som Annelie & Anneli tipsat om, jag är redan efter bara tre filmer mycket förtjust.

  Melinda Melinda var lite skum men ganska söt ändå på något vis. Hannah & hennes systrar ska jag se klart idag, men so far so good.

  Annelie: Jag håller med dig, Scarlett är så vacker i denna film, hennes stil är helt underbar. Tusen tack för glada tillrop :)!

  Kram

  Mia: Ja miljöerna gör halva filmen, olidligt vackert stundtals. Fab fab fab :)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *