Tipsa & Tävla

Tipsa & TävlaVeckan har flugit förbi och otroligt nog så ser det ut som att de planerade jobben kommer att bli klara i tid. Kors i taket! Jag har även fått lite roligt att fundera på inför hösten. Men nu är det helgen som gäller och det varma vädret som ska stiga ända upp till hisnande 30 grader på söndag eftermiddag. Lite för varmt för mig och Astrid så vi planerar att göra det fint på framsidan där det är skugga större delen av dagen. Skrubba trallen med såpa, färga om tyget till stolarna samt plantera blommor och försöka bli av med ogräs. Kommer att gå åt många glas saft med andra ord :)!Nästa helg har vi bjudit hem några vänner på middag och tanken är att vi ska grilla och här känner jag att det behövs ny inspiration, så för att förena nytta med nöje så smyger jag igång en liten tävling med 4 st citruspressar i potten. För att vara med och tävla vill jag att ni delar med er av följande:1. Vilken är er bästa grillmarinad?2. Vilket är erat favorit tillbehör?Mejla era svar till helena@enmammasdag.com och märk mejlet Grilltips. Tävlingen pågår till onsdag den 4 juni. Jag lovar att inte behålla tipsen för mig själv, utan dela med mig till er andra lagom till nästa helg!Kram & Trevlig helg

signature

5 comments

  1. Ljuvligt Hemma: Denna lilla pryl är en av mina favoriter, så praktisk :)!Trevlig helg!Kram Kram

  2. Mette: Instämmer, det är något speciellt med den kombon med färger.Trevlig helg önskar jag även dig!Kram

  3. Tänkte inte var med och tävla men tänkte däremot tipsa om att istället för att marinera köttet så är det oerhört gott, appropå citrusfrukter, att göra en dressing eller sås på lime eller citron att hälla på köttet efter grillning. bara att blanda lite av skalet med saft från limen/citronen, lite vitlök och lite kryddor. oerhört fräscht, somrigt och gott!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *