Och vinnaren är ….

Vinnaren är224 st fina mejl, med personliga berättelser, Hej här är jag och glada hejarop kom in i tävlingen om boxen. Den yngsta mejlaren var 12 år och den älsta 67, mest tjejer men även några killar som lobbade för sina fina fruar tillika mammor. Det var helt omöjligt att själv välja ut en vinnare bland dessa, eftersom jag tycker att Ni alla förtjänar ett roligt paket. Jag lät slumpen avgöra! Vinnaren blev Pjöller Maja, varmt grattis! Jag hoppas att boxen ska skänka dig många mysiga stunder framöver.Tack så mycket för alla era fantastiska mejl, det känns lite som att få 224 nya kompisar :) Nu vet jag vilka många av er är, ni är inte längre bara trista siffror i statistiken. Det känns superroligt! Tyvärr så kan jag inte svara på alla era mej även om jag skulle vilja det, men de som ställt frågor ska alla få svar även om det kan ta några dagar.KramHelena

signature

7 comments

  1. Smart slumpfunktion, den kan man nog behöva många gånger i framtiden :o) Och ett stort grattis till Pjöller Maja, hoppas att hon kommer få mycket nöje med boxen!

  2. hahaha!! jag är gladast nu =) TACK! så himmla mycket, nu kan jag oxå dricka fin te och se på mys film…TACK! igen (om jag hadde en webb-kamera kunde du se hur jag viffttade på svansen av glädje)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *