Jane Hellen & Date

NostalgiSara vill fara har just nu en nostalgiutmaning på sin blogg och den ansluter jag mig till. Båda bilderna är tagna 1988, året då Rick Astley var känd och nästan alla flickor var kära i Tom Cruise som hade premiär på filmen Cocktail. Personligen gillade jag Guns´N Roses och favoritfilmen var Beaches. Jag hade upptäckt både Jane Hellen och Date och bar kläder från Gul&Blå. Det var tider det!1. Denna bild satt på mitt busskort under 2 år, allt nötande i väskan har satt sina spår. Japp och så var det håret, Madonna hade gått vidare, men jag gav inte upp lika lätt inte. Jag hade fortfarande massor med spray och mist i mitt.2. Jag i vår sommarstuga, håret var inte lika hysteriskt tuperat och jag misstänker att vi kan tacka min mamma för det! : )Lite yngre upplagor av mig finns här & här.Foto: Privata.

signature

17 comments

  1. Underbart! Hade faktiskt glömt birt att “vi” alla hade sådan frisyr. När jag var en snabb sväng på stan i dag såg jag att det finns faktiskt Jane helen shampo, fick lite nostalgi. Så ditt birdag var ju en riktig femetta! Kram

  2. Wow! Den luggen hade du verkligen lyckats få höjd på!Ja, tänk vad det måste ha sålts bra med hårspray den tiden :)Jane Hellen hade jag med, har sett precis som Erika nå´n nyproducerad flaska på stan för en tid sedan – det gav verkligen flashbacks!Vilket fint bidrag – det tackar jag allra ödmjukast för!

  3. Detta ÄR härlig nostalgi, visst var det ngt speciellt m 80 talet! Cocktail såg jag många ggr och frisyren känns bekant!

  4. Hej! Härlig blogg:)Du har ju skrivit lite om Nigella express, tänkte se om du vill lägga upp pannkaks blandningen man förvarade så smidigt…! Missade att få med receptet, du kanske hann me?:)

  5. Åh, lyckliga du! Tänk om man bara hde kunnat få upp luggen så då! Jag kämpade och kämpade och till sist lade den sig ner helt platt, tyngd av en grym virvel och för mycket spray. Nu, däremot, nu händer det utan spray! Suck…

  6. Alla: Japp så såg jag ut i slutet på 80-talet minsann. Och som några påpekat så är både Jane Hellen & Date tillbaka igen. Allt kommer igen, men snälla låt oss slippa höga luggar! ;)Julia: Tusen tack och varmt välkommen hit! :)Johanna: Tyvär hann jag inte skriva ner det heller men här hittar du det i engelska mått: http://www.bbc.co.uk/food/recipes/database/homemadeinstantpanca_87271.shtmlPå youtube finns också många klipp, kanske är det med där:http://youtube.com/results?search_query=nigella&search_type=Sen kan det även dyka upp på recept.nuLycka till!

  7. Hahaha! Visst var det tider det! Gul o Blå var min favvo-affär. Har för mig att jag köpte mina Aqua Limone-tröjor där också… Jag kan nästan minnas Doften av Jane Hellen än idag. Tror att jag skymtade dom på Lindex för ett litet tag sen. Känns som hundra år sen… ;o)

  8. *ler*..jag var nyss på 80-tals fest som var mkt lyckad..ja det går ju inte ha tråkigt med alla dessa 80 tals kläder..pumps med tubsocks etc..killar i midjekorta kavajer & hockeyfrilla..hua..hela kvällen var som ett enda långt aerobicspass då musiken från tiden är verkligen kanon..kul sida du har med mkt blandat..har nyss hittat hit med kommer garanterat hit igen..ha det gott

  9. A wonderful article…. In my life, I have never seen a man be so selfless in helping others around him to get along and get working. I feel good that there are people like you too. Thanks for this great weblog of yours. Its surely going to get me to go to higher places!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *