Te, pelargoner & film

FredagDet är fredag och hela helgen ligger framför oss, och solen skiner som aldrig förr! : ) Det riktigt spritter i kroppen idag, var det första Astrid sa i morse när solens strålar nådde hennes kudde. Jag kan bara hålla med. Favorittidningarna Hus & Hem samt Family Living landade i brevlådan och jag har fyndat lite GreenGate porslin. En tekanna och några muggar, inte i samma färg men mycket fina lika så. Imorgon blir det Bergabacken för att shoppa sticklingar och på kvällen blir det bio. Vi tänkte se Min brors flickvän som vi fått tips. I övrigt (om det blir någon tid över) så ska här städas ur skåp och lådor i jakt på sånt som inte längre ska vara kvar. Nästa vecka kommer nämligen vårens container så då gäller det att vara snabb om det är något som ska dumpas. Jag ska även ta mig en titt på tidningshögen, kanske kan ja offra ett nummer …. Kanske som sagt.En riktigt trevlig helg önskar jag er alla, och glöm nu inte bort att tävla!Bild: Eget collage med bilder från Hus & Hem samt GreenGate.

signature

13 comments

  1. Hej! Jag undrar var du har köpt den röd-randiga Tekannan från Green Gate? Blev förälskad så fort jag såg bilden. Hälsningar Birgitta

  2. Och min brevlåda har också varit full de senaste dagarna: MAMA, Family Living och ToppHälsa. Hääärligt.(synd att helgen är så fullbokad som vanligt….när ska jag få sitta och softa med latte o tidning???)Jag är ingen te-drickare men kannan är jättefin. Inser att det är dags att rensa i koppträsket på landet. Ja, i början är det bra med en massa gamla koppar att fylla skåpen med. Nu vill jag ha coutrystyle, meen det får väl bli ett steg i taget, i takt med ekonomin!//M

  3. Pethra: Ack ja, sååå mycket fint! :)Precis det samma önskar jag er!dahlarna: Javisst är det fint med randigt, jag är i och för sig svag för prickigt också. GreenGate är således helt i fas med min smak! :)Det samma önskar jag dig!Birgitta: Den är ljuvlig! :) Kika in i Syster Lyckligs webbutik så hittar du massor av ting från GreenGate. Snabb och utmärkt service dessutom.Minks: Mama kom också härom dagen ja. Insåg att jag fått två nummer av Hus & Hem när jag började läsa den och tyckte att allt var bekant! :)Rensa i skåpen får man göra lite då och då tycker ja, och som sagt fylla på i takt med ekonomin. Trevlig helg!

  4. Låter som en riktig bra och mysig helg! Längtar själv till att få köpa lite plantor men man får vänta ett litet tag….solen har faktiskt visat sig och snön krymper för varje dag. Måste själv ta tag i lådstädningen – Tack för påminnelsen!Ha en mysig helg !Kram från hon som också gillar odd molly!

  5. Ha en fin helg du också! MIN Astrid fyller 10 idag och vi ska fira :)Går att läsa i DN´s familjesidor idag! Hon blev intervjuad för 2 v sen på dansen!

  6. Erika: Helgen har varit jättemysig! :) Här är det samma, de blommor som ska planteras ut direkt får lov att vänta ett tag till. Det är svårt att hålla sig men det må gå!Kram från hon som fortfarande längtar efter några plagg! ;)Stämningsfullt: Precis!Kramjess: Stort grattis till Astrid i efterskott, måste höra med min mamma om hon har DN kvar så att jag får läsa! :)Broarne: Nu ska vi se, kopparna kostar ca 79 kr styck och tekannan 399 kr. De är så fina, t om finare än på bild! :)Sanna: Jag älskar randigt så dessa var mitt i prick, men maken han saknar öron på kopparna dock.Frida! Tack! :)AnnaKarin: Åhh, då måste du spana på deras uppdaterade sida. Den är ljuvligare än någonsin!Hoppas att även din helg varit fin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *