God Morgon

Sedan Astrid var baby har jag väckt henne genom att smeka hennes hår och viska: Vad är det här för en liten tjej som sover så gott på söta örat? Fråga mig inte varför, det har bara blivit så. I morse tyckte Astrid att det var mammans tur att bli väckt så hon klappade mamman på huvudet och viskar:- Vad är det för en söt liten mamma som ligger här och drar sig i örat?Även om det var lite tidigt för min smak, jag hade gärna dragit mig i örat lite längre så var det ett mysigt uppvaknande denna fredag! : )

signature

15 comments

  1. Men vad ubersött!!! Tack för ett gott skratt såhär på förmidda’n! Ska läsa en gång till.

  2. Vad underbart! Er lilla Astrid är så otroligt charmig. Läste några citat av henne från bloggen för min fästman och han tyckte precis som mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *