Ditt liv på 6 ord.

Mina memoarerDenna helg kan sumeras i 3 ord: Snor – Feber – Glass. Och allt medans Astrid och jag sysslat med dessa 3 så har jag funderat på Mitt liv på 6 ord. Vem är jag? Hur har mitt liv sett ut? Hmmm, ska man försöka vara lite fyndig kanske? Jag lyckades inget vidare med fyndigheterna utan valde att gå på ren fakta, uppradade i den ordning det föll sig:Dotter – Ty det är jag.Vän – Vänner är livets guldkant,  jag hoppas och tror att jag är en ganska så bra sådan.Mamma – Japp det är jag, mamma till världens snorigaste finaste Astrid.Fru – Blev jag till slut också ja … : )Skratt – vissa dagar konstant, det finns ju så mycket att dra på smilbanden åt.Design – Ja grafik och layout oxå för den delen.Nu är det Er tur, skriv dina memoarer på 6 ord!

signature

8 comments

  1. Nilla: Aha, jag kanske gjorde fel där då jag skrev mitt liv som det var. Kanske skulle jag ha önskat mig något? Lycklig och rik skulle även ha stått med på min lista då, samt frisk! :)Frida: Jamen visst är det lite klurigt, men helt klart en fab idé! :)

  2. Nilla: Jamen det var jättebra memoarer tycker jag. Man ska inte glömma att leva i nuet, sånt är viktigt men ack så svårt! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *