Påsklov del 2

Astrid & Hedda lekerEfter två dagar med jobb och dagis så lyxar vi nu till det med några dagars ledighet igen, detta för att ladda batterierna lite extra inför kommande två veckor som är späckade med jobb och aktiviteter. Jag har lovat Johan att inte tjata om några renoveringsprojekt utan bara ta dagarna som de kommer. Kan bli svårt känner jag, speciellt då det är så många små projekt som jag gärna skulle vilja få färdigt och då helst igår. Med lite tur så ska vi i alla fall få umgås lite med nära och kära, det har varit lite si och så med det i vinter då den ena sjukdomen avlöst den andra hos många av oss med barn på dagis.Astrid och Hedda inledde ledigheten med att busa runt här hemma i eftermiddag. Dockskåpet som Astrid fick i julklapp är en riktig hit, där leks det ofta och länge. Idag så skulle familjen dock flytta ut i väntan på det vackra vädret, om jag får gissa så kommer det att ta några dagar till! : )Fotografi: Helena – En mammas dag

signature

15 comments

  1. Vilken härlig bild! Tänk om man hade fått ett så fint dockskåp när man var liten! Lyckliga Astrid! ;) Ja, visst är det svårt att låta bli att fixa med hemmet när man har några dagar ledigt!

  2. Fantastiskt fint dockskåp. Hör möblerna till detta dockskåp eller? Nea önskar sig också ett till födelsedagen, fast jag gissar att hon är för liten för detta ännu. Superfina sideboard också, var har du hittat dem? Kram på er!

  3. Men åhh vilket fint dockhus. Det är fantastiskt vackert. Vart hade du hittat detta? Hur ser det ut inuti skåpet … (nyfiken i en strut) :-) Skönt att ladda batterierna. Det måste man verkligen se till att göra mellan varven. Det är nyttigt för kropp och själ, men glöms ofta bort i virrvarret.Ha det bäst! //Märit

  4. Åh vilket underbart hus och vilka vackra möbler. Tänk vilka lekar man skulle hittat på med det….Killar kan väl oxså få dockhus i present. :-)Måste fråga vart ni fått tag i huset o möblerna??? Ha det gott. Mvh Pernilla

  5. Babarmorsan: En hit helt klart! :)Anna: Just nu är det helt träfärgat, men jag planerar att fixa till det till sommaren när jag får lite mer tid över …. Hoppas jag! ;)Anna: Jag också! :) Mmm, det var inte helt billigt men å andra sidan hoppas jag att det ska hålla många år och minst två generationer! :) Skärgårdsmamman: Det har kommit fler och fler nu på senare år, Tack och lov kan jag också känna då Lundby börjar kännas lite same same. Så roligt, Tack! :)Tea: Jo, det är helt ok! :)Annika: Tack så mycket! Jag är lite avis själv på dottern, skulle också ha velat ha ett sådant här när jag var liten. Nix, det är svårt … Jag har idag lobbat för att vi ska sätta upp tavellisterna. Gick sådär! ;)Susanne: Absolut! :)Catten: Dockskåpet kommer fullt möblerat, men vi har valt att möblera med en blanding av vintage 70-tal, Lundby möbler samt favoriten Indiska. Astrid har ju ett dockskåp sedan tidigare också, ett hemma gjort (köpt) som hon fick när hon fyllde 3. Det skåpet är lite hållbarare en detta så det funkade men inget jag rekommenderar kanske …Sideboarden kommer från Ikea, de var mörkbruna när vi köpte dem och målade dem sedan vita natten till julafton! :)Så trevligt att du bloggar igen!KramJellon: Här hittar du all info om dockskåpet: http://www.bosieboo.com/invt/77040#. Jag det är jätteskönt att ta det lite lugnt, men jag har lite svårt att koppla av helt. Men tills på söndag är jag nog relaxt så det räcker och blir över! :)Pernilla: Absolut kan killar också ha ett dockskåp! När det kommer barn hem hit går de alltid fram till dockskåpet det första det gör, detta gäller både killar och tjejer!Här är docksåpet köpt: http://www.bosieboo.com/invt/77040#Som jag skrev ovan så har vi blandat lite olika möbler i huset, lite från när jag var liten, lite nytt Lundby och så en del från Indiska.Må så gott!

  6. \r\nWell, to soon to say if it?s good, but at least it?s well designed.\r\nI mean I thought I would be blocked after adding some interests, but the site helps you to add more.\r\nCheers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *