Ja, se det snöar …

Fina ting från VillageImorgon ska Astrid och jag ta en liten runda på stan, främst i jakt på lite påsk men även för en premiär tur till Village. Butiken har varit öppen några veckor här i Gävle nu, men jag har inte haft vägarna förbi tidigare. De har så mycket fint på Village, men denna somriga serie med flaska, skål och glas blev jag lite extra nyfiken på (det står inget på dem, det är bara jag som kluddat i collaget). Idag så faller det vacker snö i massor på vår trall, men snabbare än man tror kommer snön att vara smält och utemöblerna framme och då skulle det sitta finemang med dessa att mumsa jordgubbar ur. Även om jag längtar så att jag håller på att gå upp i limningen efter riktig vår så måste jag erkänna att sverige i vinterskrud är bra vacker hon med!Bild: Eget collage med produkter från Village.

signature

9 comments

 1. Besökte Village i helgen och dom har verkligen mycket fint!! Här snöar det från och till men det är riktigt kallt ute då det blåser! Så det blir tjockjackan på när man skall ut!

 2. Syren: Så trevligt att du kikar förbi! Ja de har de sannerligen, det ska bli kul att se prylarna live imorgon.Ha en fin dag du med!Linnéas skafferi: Så roligt att de har mycket fint, då kanske vi har en chans att få ha kvar butiken här i stan på sikt också. Ja alltså det här vädret, det pendlar mellan snö och blåst och så kommer solen en stund och så börjar det snöa igen. Helt klart tjockjacka idag!Anne: Det är ju kanon det, två flugor i en smäll med andra ord! :)

 3. Åh, vilka fina saker från Village. Den butiken måste jag botanisera i, det kanske stillar min längtan efter sol och värme…

 4. Lyckliga ni som har denna mysiga affär. Undra sa flundra om en liten stad som min någonsin kan få denna till sig vi som bara för ett drygt år sen fick Indiska är väl kanske inte så bra i att etablera sig i men man vet ju aldrig. Var skålarna o dyl lika fina som på bilden ?.. angående snön så undrar man ju om det var nödvändigt att komma ner lagom till stundande långhelg?!?Ha en skön fortsatt em med dottern.

 5. Johanna: Absolut, detta heter: Pea Staecy´s Doodle Script. Sicket namn! :)

  Helena: Mitt rum: Jo det vill ju jag också, men idag när jag stod och tittade ut på all snö så var det så vackert. Japp, lite pulka för hugade spekulanter och så sedan våååååååår! :)

  Lo: När jag tittade igenom deras sortiment så fanns det allt för många fina saker i den butiken, man nästan hoppas att inte allt är lika fint på plats! :)

  Ampa: Det är nog fullt möjligt att den dyker upp hos er också, som jag förstått det så är det franchising med deras sortiment. Så allt som krävs är att någon i din stad vill öppna ett Village så är du hemma! :)

  Jag får återkomma imorgon om skålarna när jag klämt och känt.

  Nja, den här snön är vacker att se på när man är inne i värmen. Ska man gå ut tar jag också gärna vår.

  Tackar så mycket, det är imorgon som är shoppingdagen dock.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *