Sommar i Newportstil?

Newport-stol från EllosJag letade runt lite på ellos-sajt och hittade dessa fina Newport-stolar, de skulle passa perfekt på vår framsida till sommaren. Jag älskar dessa stolar eller snarare fåtöljer som vi kallar dem här hemma. Vi har tidigare haft en annan variant, men den ska i år få gå vidare då den inte stod pall för förra sommarens alla skyfall. Priset på dessa är även det snudd på perfekt, 799 kr/st, det låter nästan lite för bra för att vara sant! De kommer tydligen in i april, så jag få ge mig till tåls lite tills dess. De har ju ett så bra system hos ellos där man kan tycka till om varan och om de skulle vara något helt galet med dessa som till exempel att de är sjukt obekväma eller så, då borde det fram gå ganska snart. Urfina är de i vilket fall! : )Bild: Eget collage med bild från ellos.

signature

14 comments

  1. Supersnygga, de skulle gärna få stå på altanen utanför vårt blivande sovrum. Kopior är ju aldrig detsamma som originalet men kan ibland funka ändå.

  2. anette: Precis så är det ju men jag hoppas att dessa funkar trots att de är kopior, för det är riktigt fina kopior! :)

  3. De ser skitsnygga ut.Hoppas att de är bekväma.Det blir de säkert med en dyna på..Berätta gärna vad du tycker om dem när de kommer.Ha en skön kväll

  4. Tack Helena att du håller ögonen öppna. När jag såg rubriken tänkte jag genast “att det där har jag aldrig råd med”. Newport är en total favorit, men jag har aldrig haft råd att handla något. Men dessa härliga stolar ska inhandlas bums. Tack igen:)

  5. Jag tänkte direkt på dessa stolar när jag såg din rubrik (på Bloggkoll :-) ).Min man fick en liknande förra födelsedagen, funderar på en till, men det är knappt lönt med två vilstolar när man har små barn!De är superfina i alla fall! lite Lexingtonkuddar och filtar och kläder så är stilen fixad….

  6. Supersnyggt. Skulle vilja ha såna, men passar inte här eller där i nuläget.Ellos har verkligen gjort ett förvandlingsnummer de senaste åren. Så mycket bra grejer alla kategorier. Ellos var lite B, i mitt tycke, förr om åren. Tråkigt. Härligt när saker förändras till det bättre.

  7. Johi: Ja det är ju helt klart det som är nackdelen med att shoppa på webben.Lilla My: Så sant, med en dyna kan den obekvämaste stolen bli till en tron. Jag ska grunna lite till, men om jag shoppar avlägger jag rapport! :)Minks: Hoppas inte, jag grunnar ju liksom fortfarande och det vore ack så retligt om det stod slutsålt om jag bestämmer mig för köp!Tina: Det var så lite så, det är samma här jag varvar äkta vara med lite oäkta ty det är stilen jag vill åt! :)Annika: Ja visst är de fina till tusen! Tack!Caroline: Haha, det är så sant! Men nu har vår dotter blivit lite större så det finns hopp om lite vila i sommar i alla fall! :)Japp, stilen är täligen lättfixade med dessa!Lo: Ja nu hoppas vi, håller mina tummar så att de blir blå för att de funkar både att sitta skönt i samt att de fixar lite svensk sommar! :)Margareta: Jag håller med dig, för något år sedan så tog man ellos katalogen och dumpade den direkt i pappers insamlingen. Det osar nytänk, helt klart! :)Stämningsfullt: Jag inväntar de första kommentarerna hos köparna, ser det bra ut ja då slår jag också till! :)Hoppas att även du får en fin dag!Kram

  8. Good post! I plan to move into this stuff after I’m done with school, as most of it is time consuming. It’s a great post to reference back to. My blog needs more time to gain in popularity anyway.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *