Vackert!

Provläs Leilas nya bakbok.Det finns inte så mycket att säga om detta mer än att det är inspirerande, vackert, överdådigt & såååå smarrigt! I april kommer den, men tills dess finns mycket att njuta HÄR! Leila hon kan hon!Bild: Adlibris med eget kludd.

signature

13 comments

  1. Hei! Titter innom tilfeldig hos deg; for en herlig blogg du har:) Her var det mye inspirasjon å finne. Takk for titten:) Okey om vi linker deg? Glad påsk:)

  2. Röda väggar, grön gräsmattan och vackra tyger därtill, och man är såld på det stilfulla direkt! Inte klokt vad jag längtar till vår och grönska!//M

  3. Tänkte bara fråga om man kan få veta vilket typsnitt du har använt på bilden? Och kan samtidigt passa på att tacka för en snygg och inspirerande sida!/Johanna

  4. Alla: Ja det är lustigt så lite gönska talar till oss nu, alla pratar vi om våren och den kommande sommaren. Leila gjorde inte denna längtan mindre direkt! ;)Almon: Eller kanske talar hon till mig? :)Johanna: Tecksnittet heter: PetraScriptEF. Tack så mycket, nu blev jag mycket glad! :)

  5. Åh vilken härlig liten tjuvtitt man fick där! Jag lydde ditt råd och köpte ett par Leila-böcker när den ena var på rean och allt, underbara! Så denna ska jag också ha såklart!

  6. Anna: Ja, visst är det härligt! :) Så roligt att du också gillade de andra två, här hemma är de tittgodis i köket. Den nya är på bevakning hos Adlibris, må det bli april snart ty då ska här lapas sol och röras i bunkar! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *