Sladdgömmor!

Ständigt dessa sladdar!Tanken var att vi skulle måla arbetsrummet i helgen, men det kom i vanlig ordning lite sjukdom emellan. Jag tittade däremot på lite olika lösningar för alla sladdar som samlats där inne. Just nu är det helt galet, det är sladdar snudd på överallt. Jag har varit inne på att sätta en skiva mellan bordet och väggen för att låta alla sladdar löpa amok där, men jag inser att det kommer att bli ett elände att hålla efter allt damm. Nu finns det tack och lov mer och mer smarta lösningar för dessa trista problem, några nya och några som hängt med ett tag:1.Denna fina låda från Pottery Barn har jag spanat på länge, den är riktigt snygg i sitt utförande och skulle pryda sin plats på skrivbordet. Nu levererar de ju som bekant inte till Sverige, men det ryktas att det snart dyker upp liknande här hemma.2. En contactbox till våra mobiltelefoner står högt på önskelistan. Perfekt då vi har katter som mer än gärna äter tunna sladdar nattetid!3.  En sladdump där man öser ner alla sladdar och så är de ett minne blott. Riktigt nyfiken är jag på denna enkla men ack så smarta lösning!4. Great balls of fire, är även det en sladdgömma. Genom att trycka ihop bollen och sedan mata in sladden så slipper man långa sladdar som ligger efter golvet.5. Ofta är det även så att det inte räcker med bara sladden, utan det ska dit en förlängningsladd också. Xtension, är något så ovanligt som en snygg förlängningsladd. I Like! Bild: Eget collage med produkter från ovan länkade företag.

signature

10 comments

  1. Jag hatar sladdarna men gillar tekniken så nånstans att gömma sladdarna är så härligt.Trådlöst är ännu bättre ;)Ha en skön dag

  2. En massa sladdar i en härva är definitivt inte snyggt! Vilken skillnad det blir om man gömmer undan dem! Sladden Xtension är ny för mig – toppen med en snygg förlängningssladd!

  3. Ja usch för alla dessa sladdar! Vi har problemet att när vi väl fäst sladdarna efter golvlister o dyl, så är katterna där och petar bort dem. Jättekul tidsfördriv säger de att det är…. Inte llika kul tycker jag!

  4. Annika: Nej fy så trist det är med sladdar, bort med dem! Xtension funderar jag på att inhandla, jag gillar deras retro-look!Linnéa: Haha, det var precis samma här katterna petade bort dem så det såg riktigt trist ut efter ett tag. Nja jag förstår mig inte heller riktigt på deras hobby! :)

  5. Åhhh, lådan från Pottery Barn är galet fin. Var i NY förra veckan och stod och höll i en faktiskt =) Var riktigt sugen, men resväskan räckte tyvärr inte till…=( Man önskar att man hade en liknande affär lite närmre, massor med fina saker!

  6. Anna: Men Åhhh säger jag med, lyllos dig som både varit i NY och flanerat på PB! :) Nej, det är ju typiskt det där med att det ofta är så svårt att få hem sakerna. Jag hade ett tag planer på att be min kompis köpa en och skicka hem den till mig svedala, men den frakten hade kostat med än själva lådan … Sniff! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *