Greenhouse

Växthus från IndiskaJag har pippi på små växthus, de är så fina inredningsdetaljer som man kan fixa och pynta allt efter smak och årstid. Just nu har vi tre stycken, men det ser ut att kunna bli ett till snart. Detta från Indiska skulle bli fantastiskt snyggt i fönstret i arbetsrummet. Just nu så står det några krukor där med pelargoner på tillväxt, men eftersom det är det soligaste fönstret i huset så är det snart dax för dem att flytta till ett fönster med lite mer skugga. I detta växthus skulle jag odla lavendel och lite örter, sånt som jag helst skulle vilja ha i köksfönstret men då det ligger i ständig skugga så trivs de inte där. Det fina växthuset med det passande namnet Greenhouse kostar 399 kr och dyker upp i butik vecka 13 enligt deras sajt.Jag vet inte måttet på det, men jag misstänker att mina blommor som jag satte in på skoj kan vara en smula missvisande! : )Bild: Eget collage med bild från indiska.com

signature

9 comments

  1. Ljuvligt! Tyvärr så delas inte den uppfattningen här hemma… så jag får hålla till med sådant på vårt landställe istället.Mvh Sophie?www.sophisticatedsophie.se

  2. Har tyvärr inga gröna fingrar men jag skulle vilja – kanske kan de odlas fram? Växthuset är iaf jättefint och jag blev lite inspirerad att göra ett försök. Kanske…

  3. Sophie: Jag kan tänka mig att de gör sig än bättre på ett landställe! :)Helena: mitt rum: Inte så gröna fingrar här hemma heller, precis som du hoppas jag att de kan odlas fram! :) Jag tycker att det går lite lättare med de blommor/sticklingar som jag har i dessa små växthus dock, det är så fint att jag tar mig ann dem på ett annat sätt en de vanliga blommorna som stoltserar i krukor här hemma. Ofta har jag redan vid inköpet av dem avskrivit dem som en lite längre levande variant på snittblomman! ;)Lycka till!

  4. Så fint! Jag håller med dig att det är något visst med småväxthus och även fågelburar, sådana gamla fina med snirkliga mönster. Att ha blommor i, inte fåglar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *