Ok …

Mamman babblar i telefonen med en av bästa vännerna, vi babblar om ditt och datt som vänner gör:Mamman: Bla bla bla hahaha, Ja eller hur?  Bla bla bla, fattar du?En liten tjej med blå ögon och guldfärgat hår dyker upp:Astrid: Det heter FÖÖÖÖRSTÅÅÅÅR DUUUU!Astrid Vs. mamman 1-0

signature

9 comments

  1. Linnéa: Jo hon är en go´bit unga fröken! :)Sophie: Japp, nu gäller det att hålla tungan rätt i mun minsan! ;)Anna: Jo du, ibland så! :)Mamma C: Jo när det passar unga fröken så är hon hel på! :)Nettan: Det är som de säger: Som de gamla sjunga kvittrar de unga! :)mia dh: Jo jag har tur, det har jag! :)En riktigt fin kväll önskar jag dig! :)Stämningsfullt: Så sant, så sant! :)Helena: Mitt rum: Ja och tur skulle jag vilja säga med en så yr mor som denna unga dam har! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *