Prima Ballerina

Prima BallerinaFör några veckor sedan så beställde jag dessa illsöta ballerinaskor hos La Redoute, och idag hämtade jag ut paketet. Ja vad kan jag säga, men mot alla odds dvs då jag är en person med icke skovänliga fötter (korta & breda … ja ni vet) så sitter dessa som en smäck! Lycka!Hustrun som provat massor skor före dessa: Men titta, de passar!Den luttrade maken som tittat på massor av skor: Lägg av! Är det över nu? … Du har ett par skor!Detta firade jag med att laga en smulpaj till middag samt lyssna på favoriten, Vanessa Carlton.

signature

22 comments

 1. Men vad fina. Precis i min smak :)Hur var dem i storlekarna? Normala eller behöver man gå upp en storlek, som man kan få göra ibland med La Redoute.

 2. Hanna: Jamen visst är det söta! :)

  Jag köpte en storlek större och de var perfekt.

  Tindra som jag: Jag har tidigare beställt från have2have.se och de har funkat finfint så det var därför som jag “vågade” mig på även dessa. Kika lite på storleksguiden innan du shoppar bara då storlekarna kan variera ganska mycket! :)

 3. Johi: Det är så sant, det funkar till allt! :)Caroline: Jag vet det, du vet det men maken vet inte det …. än! ;)

 4. Helt i min smak! :) Kan absolut inte gå i högklackat. Men jag skulle ALDrIG våga köpa skor utan att prova först (mycket och länge).Jag har “prinsessanpåärtenfötter”. Jag får skavsår av nya strumpor!! Måste ha dem “ut-och-in” åtminstone två tre tvättar, annars får jag skavsår av sömmarna. Jag har bara köpt ett par skor i hela mitt liv där jag inte fått skavsår när jag skulle “gå in dem”. Så jag säjer GRATTIS!! med en viss uns av avundsjuka.

 5. Men ååå…………….Grattis!!! Jag har samma problem, så jag skulle aldrig ha kommit på tanken att skicka efter ett par skor ens….. Men det finns alltså hopp!!?! Jag får helt sonika beställa ett par jag oxå, för de var verkligen illsöta. /Vella

 6. Carin: stämmer fint det, dessa kan man efter viss invänjning gå omkring i mycket bekvämt i vår och sommar! :)

  Anneli: Nej högklackat går bort här med, oj oj mina stackars fötter skulle skrika rätt ut om det ens kom på tal! ;) Ja, jo men alltså jag har testat hur många skor som helst genom åren och så tänkte jag att dessa såg söta ut, samt breda det är ju värt ett försök. Bara att skicka tillbaka dem om det inte passar på foten. Stackars dina prinsessfötter, det kan inte vara så roligt det heller. Jag tror nästan att just fötterna är den kroppsdel som vi har mest problem med, ja generellt alltså. :)

  Vella: Tackar! :) Visst finns det hopp allt, dessa är tämligen breda och så är de mjuka och sköna att gå i. Hoppas hoppas hoppas att de funkar för dig också! :)

 7. Oh my – vilka fina skor.! Jag vill ha! Undrar bara om jag vågar beställa skor på nätet igen, sist jag gjorde det blev det inte lyckat…

 8. Lo: Jo det är ju oftast en ren chansning att köpa skor på nätet, ibland blir det tokigt och ibland blir det bra som nu! :)

 9. Vilka snygga skor. Dök direkt till laredoute för jag har också korta o breda fötter men tyvärr var det slut på dem i min storlek. *jaja vad är väl en bal på slottet*

 10. Angela: Men så trist, hoppas hoppas att det kommer in nya. Men om det inte gör det så hade de andra snarlika dessa som kanske kunde passa dig, kika runt lite på sidan ska du se! :)

 11. Åh vad söta skor, ett par svarta ballerina har man ju mycket användning för eftersom dom passar till nästan allt. Ser mycket promenad vänliga ut också :)Kanske man skulle ta och beställa ett par.

 12. This is a great post and makes me think of where I can fit in. I do a little bit of everything mentioned here and I guess I have to find my competitive advantage.

 13. \r\nA wonderful article?. this is just what I needed to read today. Thanks for describing the way you work and how you structure your writing projects. I?ll go read that article now.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *