Dagens Favorit

Dagens FavoritDenna väska är bland det sötaste jag sett på länge, den fullkomligen osar sommar! Jag tänker mig en baby blå skjorta, vita linnebyxor samt ett par söta röda skor till. Lovely!Den söta väskan säljs bland annat hos Studio Heléne och kostar 240 kr.Pssst, nu finns den nya katalogen av So`Home  att bläddra i på webben! Fler söta väskor och ting finns det en masse där.

signature

7 comments

  1. *skrattar* Men den väskan har ju jag! Den köpte jag i höstas ngnstans på Kungsholmen. Och jag måste säga att den är så braaa för det går i massor av saker – pärmar, papper, blöjor, matlåda, sminksaker och allt. Och efter en lång mörk vinter så håller den fortfarande. Bra således.

  2. Alla: Visst är den en fröjd för ögat den väskan, I lke! :)Sara M: Lyllos dig! :) Så bra att den är stor och att det rymmer mycket, jag var lite orolig för att den skulle vara lite för liten för allt skräp som jag släpar runt med. Det ser ut att bli en ny väska då med andra ord! :)

  3. Caroline: Åhh, ja grönt är en färg som jag riktigt gillar men inte har en enda pryl i. Kanske skulle man satsa på en grön …. ! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *