Boktips!

Nya böcker i vårDet släpps många inspirerande kokböcker i vår det är det lätt att konstatera efter att ha spenderat morgonen med att fördjupa mig i de fina katalogerna till brädden fyllda med vårens alla nyheter. Även om jag hittade många intressanta så blev jag lite extra nyfiken på dessa 4:Linda Skugge: Mamma, jag är hungrig!“Bokidé: En kokbok för småbarnsföräldrar med enkla, goda, nyttiga och snabblagade recept. Recepten är komponerade av kocken Tobias Holmberg; känd från Icakurirens 5-snabba och texten är skriven av den kända krönikören och 3-barnsmamman Linda Skugge.Så här säger Tobias Holmberg om recepten: Moderna men inte trendiga, Få ingredienser, snabb tillagning och inte alltför dyrbara ingredienser. En svårighetsgrad mellan enkelt och superenkelt, några mer avancerade eller tidskrävande. Boken är indelad i 4 veckors matschema samt barnkalas och en picknick.” (Boken släpps i april)För att läsa om de andra 3 böckerna, klicka här!Bild: Eget collage med pressbilder samt text om böckerna från Prisma & Forum bokförlag.

signature

8 comments

  1. Hur underbart är det inte med kokböcker! Det händer inte så ofta att jag lagar recept rakt av från böcker och tidningar, men jag hämtar destomera inpiration till egna skapelser!

  2. Linnéa: Det är samma här, det är inte så ofta jag lagar recepten rakt av heller men inspirationen till stordåd finns där! :)Helena: Mitt rum: Jag har testat några av de recepten som hon lagar och tipsar om på Maria Nova och det har alla varit mycket goda så det är inte utan att man blir nyfiken på vad Fru Skugge kokat ihop här! :)

  3. Annika: Jag kan bara hålla med (som vanligt) man kan aldrig få för många matidéer! :)Maria: Så bra! :)pia: Ja jag tror att dessa kan sätta lite guldkant på vardagen från och med april! Hoppas hoppas! :)Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *