Ecco

Snyggt Ecco!För tillfället så går jag mest omkring i mina Viking Fox, men snart är det färdig slaskat och man vill ha lite vårigare look på fötterna. Jag är en Converse-tjej sedan länge och tanken var att jag skulle uppdatera mig med ett par vita med röd text på i vår, men så provade jag ett par Ecco och har nu beslutsångest (som alltid när det kommer till skor). Converse är sköna & snygga till det mesta de med, men när jag hade foten i Eccoskon så var det så mjukt och skönt att fötterna genast började kurra likt en sömnig katt. Att grubbla på skors vara eller icke vara känns lagom idag då magsjukan håller dagis i ett järngrepp och influensan är på väg. Måtte detta få ett slut snart, det börjar bli ack så tröttsamt nu.Jag måste säga att Ecco har ryckt upp sig rejält de senaste åren, eller kan det vara så att det är jag som vuxit i skorna så att säga …..?

signature

18 comments

  1. Har också provat lite olika skor av conversemodell. Kände för att köpa något nytt på den fronten till vårfossingarna. Men jag har inte sett dessa förrän nu. Jag gillade dem verkligen. Mycket snygga och stilrena men ändå tuffa. Möjligen svårt med det vita … men det är läder som går att torka av va? Ja, Ecco får definitivt godkänt här. De är med i tiden nu. // Ha det så bra, Märit

  2. Ja inte är det roligt med sjukdom och annat elände! Själv fick jag vackert hålla mig hemma från arbetet idag på grund av en tråkig förkylning, men imorgon hoppas jag vara på benen igen!

  3. Jellon: Ja visst var de fina, det där med att de är vita tror jag löser sig fint i och med att det är läder precis som du var inne på. Så skönt att vi är fler som gilla Ecco! :)Kajsa: Perfekta för promenader, helt klart! :)Linnéa: Nej hu nu är det aptrist på den fronten. Hoppas att du kryar på dig snabbt igen! :)Lissen: Ja visst har de tuffat på sig rejält på sistonde, skönheten i skon består men en uppdatering av det yttre. Me like!Lyllos dig som rea fyndat! :)

  4. Hej!.nu har jag kikat in här på din sida så många ggr så jag tänkte jag skulle säga också att du har en jättebra blogg. intressant och med mkt roligt att läsa, bra tips också!Ha en bra dag/ Åza

  5. Ett varningens ord bara – once you go Ecco, there’s no turning back… Och med det menar jag att skojävlarna är så sköna att man inte kan ha några andra efter det, oavsett om man vill eller inte. Fötterna vänjer sig sjukt snabbt vid fotriktiga skor, men åt andra hållet (när man vill ha billigare skor igen) verkar kört. Om det inte framgick så älskar jag dock Ecco, har ett par jättetuffa röda sneakers och ett par svart coola boots som jag älskar över allt annat :)

  6. Ecco och Scholl är för tanter…. Det var väl så man tänkte förut, och lite fortfarande. 33 och tant. Ja :)När jag började flyga vid 26 års ålder så kom första paret Scholl in i garderoben. Balsam för fötterna verkligen. Dessa kompletterades snabbt med sköna ulltofflor som är med fortfarande… Ecco kompletterade hela tantbilden när jag flyttade från storstaden till lillstaden och började gå överallt. Den stora kärleken kom när den ännu större kärleken gav mig röda “gympadojjor” att gå med i Alla Hjärtans dag present. Efter det är det Ecco för hela slanten. I år blir det nya kärleksskor och ett par urtuffa ballerinaskor. För att just… gå i :) Oslagbart och inga mer trånga skor med skoskav. Tant. Ja visst!

  7. dom är verkligen underbart fina och sköna! har redan hunnit köpa ett par i den låga modellen (kommer nog bli ett par i den höga modellen med =)http://www.ecco.com/se/sv/kollektion/damer/2/casual/21/10633/00709/detail.doHa en bra dag & tack för en bra blogg!/Anna

  8. Åza: Men så roligt, Tack så mycket nu blev jag riktigt glad! :)En riktigt fin dag önskar jag även dig!Saga: Jag misstänker nästan det ja, vänjer man fötterna med dessa så kommer de att bli riktigt sint i några mindre fluffiga och mjuka.Men gud så läckra de var, I like! :)Nilla: Ja visst är de fina! :)Maria: Fina och såååå sköna! :)Mimmi: Jamen sådana gånger som du så fint beskriver så tycker jag att det låter fab att vara tant! Måste bli lite mer tant jag med! :)Hanna- Sofia: Är det inte det som de brukar säga, våra skor tala för sig själva! :)Abbes pappa: Ja det går utför snabbt nu du! ;)Anna: De låga var riktigt söta de med, skulle jag gärna ha på mig i sommar! :)En riktigt bra dag önskar jag dig med!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *