Presenttips

CitruspressI helgen så fick jag en liten presang av min mamma, jag visste sedan tidigare vad det var men den stackars maken hade ett fasligt sjå med att klura ut vad det var. Han gissade bland annat på att det var något som man skulle sätta över en burk, en bröstpump eller kanske var det helt sonika så att den var till för att krossa något? Inte helt tokigt gissat eftersom det är en typ av citruspress. Jag fick dock googla för att ta reda på hur man ska använda den, svaret fanns här med film och allt!De fiffiga citruspressarna säljs i en förpackning om två och två till ett pris av ca 100 kr. De finns att köpa lite här och där, tex hos Cervera och funkar utmärkt som gå-bort-present tillsammans med lite lime och citron istället för den obligatoriska blomman.Psst: Nu har jag uppdaterat länken så att den går rätt, vi skyller fellänkningen på att det är måndag (:

signature

11 comments

  1. Så fräscha… vårkänslorna smyger sig fram!Läser ofta din blogg men har aldrig gett mig “till känna” förut, är det ok att länka från min sida?

  2. Eva: Ja det är många vårkänslor i omlopp just nu, antagligen på grund av det fina våriga vädret så här i slutet på januari.Så roligt att du läser bloggen, givetvis får du länka! (:mia dh: Det var hos dig jag såg den första gången, då du hade en liten gissnings-bild. Så roligt att höra att du använder den ofta, vi har än så länge bara testat den, men jag misstänker att den kommer att bli flitigt använd framöver! (:Ha det finemang!

  3. Nina: Ja den är onekligen lite cool! :)Minks: I hear you sister, monday´s suck´s! Tisdag i morgon dock med lite tur! :)Koselig: Eller hur! :)

  4. Fantastiskt!!! Måste medge att jag var skeptisk när jag såg den lilla mojängen, men filmen visar ju på ett fantastiskt sätt hur genompraktisk den är! Jag använder citron hela tiden och så trist det är med gladpack-inpackade citronhalvor som ligger och skräpar i kylen…

  5. Linda Nordli: Hej Linda, Tusen tack för dina fina ord som värmer så! (:En fin kväll önskar jag även dig!Lissen: Ja de har lyckats väl med kombon design och funktion i detta fall. Sonja: Det var samma här, när jag först fick den så var jag lite skeptisk. Men efter att jag sett filmen så fanns inte en skeptiker i sikte. Jag testade den igår och lät då citronen ligga kvar i pressen i kylen tills idag och den är precis lika saftig och fin som i går! (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *