En dörrstopp

DörrstoppJag är lite kär i detta ekollon i gjutjärn från Svenska Tenn. Jag har spanat på det länge och funderat på hur jag ska få någon användning för det här hemma, dvs jag har försökt att motivera ett inköp. Vi har katter, innekatter så våra dörrar står sällan på vid gavel. Givetvis vädrar vi men det sker med hjälp av fönster. Nu är detta lilla i-landsproblem dock löst, jag ska i framtiden ha den som prydnad. Då den är lite mindre än jag först trodde så kommer den att göra sig ursnyggt som dekoration på vårat avlastningsbord i hallen. Jodå även vi Lexingtonlovers kan falla som en fura för Svenska Tenn. Love is i the air!

signature

15 comments

  1. Att ha det gott: Ja det är hur fint som helst detta ekollon! :)Weronica: Hehe, tja vad kan jag säga … I´ve learned from the master her self! :)

  2. Den kan nog väl fylla sin plats på hallbordet, eller som bokställ kanske…jag skulle behöva ha en dörrstopp till våran sovrumsdörr..för när vovvsen ibland går upp på natten åker våran sovrumsdörr igen..har haft en kartongbit i kilad i dörrspringan, men just nu är det en t-shirt som fått ta plats som dörrstopp…så jag är i stort behov av en dörrstoppare..tack för tipset.

  3. alice: Så fiffigt, visst skulle det fungera utmärkt som bokställ också. Tack för det lilla tipset! Hoppas att du snart får byta ut tishan mot ett ekollon! :)

  4. Oj, så fin pryl, en sådan skulle jag gärna ha här hemma. Påhittade användningsområden för att motivera köp … : Snygg servetttyngd, bokstöd har redan sagts, men även stöd till andra prylar som utgående post, till kokboken när man använder den, brickorna i köket och som brevpress (att hålla små lappar på plats) … //Jellon

  5. Å jag älskar den. Och så visar du den just nu när min släkting precis slutat jobba på svenskt tenn!!!!!Å vi som har ekar utanför tomten tänk vad fint det skulle passa…

  6. Jellon: Haha, urbra tips på användningsområden. Jag menar, den är ju snudd på ett måste till kokboken ju! :)Anne: Ja det är samma här!busliv: Aj aj då, sicken dålig tajming med släkting som sluta på Svenska Tenn! Det låter som om den skulle bli mycket fin hemma hos er, du kanske får överväga att shoppa loss i alla fall! :)

  7. This is great! It really shows me where to expand my blog. I think that sometime in the future I might try to write a book to go along with my blog, but we will see…Good post with useful tips and ideas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *