Status 20 december

Dagens bästa mamma: Hon som bjöd på tomtegröt till frukostDagens trök-mamma: Hon som sa att nu är det dax att städa ditt rum. Inget pyssel innan du städat upp lite där inne!Ny post på Astrids önskelista: En ny mamma som gillar att städa barns stökiga rum …. Och efter att hon är klar med det bjuder på glass i stora lass!Dagens bästa Astrid: När hon sprang till köket och hämtade vispad julmust till mamman så att bubblorna inte skulle göra hennes onda hals mer ond.Dagens trök-Astrid: Hon som vägrade städa när trök-mamman sa till.Ny post på mammans önskelista: En ny pappa som gillar att städa barns stökiga rum … Och sedan när han är klar bjuder på te med skummad mjölk och biscotti.Familjens unisona NEJ!: Varje gång Triad spelas på radio, tror till och med att katterna drar öronen åt sig …Eftersom jag redan städat mitt rum så ska jag börja med julgodiset snart, idag blir det hemmagjorda gelèhallon. Yummy!

signature

5 comments

  1. Abbes pappa: Jag håller tummar och tår för att du får din önskning uppfylld, det bara måste ju vända för er nu! Heja Abbes pappa med familj! :)

  2. Linnéa: Mmm, det blir sällan så roddigt här hemma som när man ber dottern städa på sitt rum. Hallonen är jag lite osäker på än, återkommer om det är så att jag får till det! ;)Stömningsfullt: Aha, en till med barn som inte gillar att städa sitt rum månne? Astrid gillar att städa alla rum utom sitt eget så vi får nog byta ansvarsområde snart för husfridens skull! :)Det är nog egenligen mer marmeladkonfekt, precis som Monika Ahlberg sriver i sitt recept men jag tycker nog att det starkt påminner om geléhallon i alla fall. Här hittar du receptet:http://recept.nu/1.128109/monika_ahlberg/efterratter_godis/marmeladkonfektNu hoppas jag bara att min form ska stelna ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *