In the closet

In the closet4 st närmare bestämt, så idag var det hög tid att raffsa runt i garderoben efter en passande outfit till julafton. Jag har inte någon tid över alls att springa runt i butiker och leta efter något nytt fint att ha på mig så det fick bli en djupdykning i garderoben. Jag känner inte för att klä mig i rött i år, så jag blev jätteglad när jag hittade en svart klänning (inte helt olik den på bilden) samt den silvriga koftan som jag impuls köpte för några veckor sedan. Svarta ballerinas och ett julbad a´la Phiosophy sedan är man redo för det stora firandet!Snyggt grått nagellack från Essie Nail Polish. Svart klänning med urfina detaljer både fram och bak. Två snygga hårspännen för det festfina håret, dessa från Asos. Silverfärgad kofta med glitter från H&M. Lite hjälp på traven när det kommer till lite färg på kinderna så här års är sällan fel, dessa är av favoritmärket Smashbox. Shampoo & body wash alla från Philosophy i juliga dofter. Söta ballerinaskor från Nilson.Bild: Eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

14 comments

  1. Lina: Ja visst är de fina! :)Lo: Så roligt att du gillade collaget, Tack! Ja Philosophy är bra härligt det, mer av denna ljuvliga lyx åt svenskarna! :)

  2. Å Philosophy är ju så härligt märke. Köpte en del när jag var i US i höstas. Visste inte att man kunde handla dom på nätet, men det verkar ju som dom skickar till sverige vad bra!!!

  3. Trebarnsmodern: Jamen visst är den fin! Jo den finns i Sverige, Stockholm, Göteborg & Malmö för att vara exakt. Topshop finns i Sverige men icke i Gävle.Grattis 2 timmar 15 min för tidigt! :)Kram

  4. Du har verkligen inspirerat mig =)Imorgon blir det Philosophy cranberry både som duschcreme och lotion. Bruna glittriga ballerinas och svart klänning brun sjal.Önskar dig en övermysig jul !

  5. A wonderful article…. In my life, I have never seen a man be so selfless in helping others around him to get along and get working. I feel good that there are people like you too. Thanks for this great weblog of yours. Its surely going to get me to go to higher places!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *