Ibland så …

skulle man vilja gå efter sitt barn ett tag för att förklara de konstiga saker som det säger. Som nyss till exempel så hände det en grej som jag bara vet att Astrid kommer att dela med sig av till omgivningen i jul.Vi hade alla varit på affären och väl hemma så tvättade vi händerna och hade på lite Alcogel,  … Just in case.Johan: Helena kan du komma hit ett tag!Astrid: Näää mamma kan inte komma just nu!Johan: Nähä och varför inte det då Fru Pettimeter?Astrid: HON ÄR INTE KLAR MED SPRITEN ÄN JU !!!!!Oh´well-Hej mitt namn är Helena och jag är beroende av Alcogel på händerna.-Hej Helena!

signature

15 comments

  1. *skratt* Ja, det var verkligen dagens skratt och du kan vara säker, det lär du väl ska få höra :)Du skriver verkligen bra. Jag är inte lika dukrig på att formulera mig så ofta försvinner hela poängen.

  2. Oj, vad jag känner igen mig! Måste sprita händerna när vi varit någonstans där det kan finnas kräksjuka. I dag när jag hämtade på dagis så fick jag höra att två barn var hemma för kräksjuka och TRE barn hade börjat kräka på dagis under dagen och fått hämtas….Vad är oddsen nu för att man ska klara sig kan man undra?

  3. ….hej jag heter Petra och jag är också beroende av Alcogel på händerna!Vi verkar ju vara fler i alla fall. Jag tvingar ju också på mina motvilliga och äcklade barn spriten! Kom igen – anmäl mig bara!Kräksjukan är givetvis också min största skräck men andra baciller känns onödiga så här i juletider också!Må sjukdomarna hålla sig på avstånd för oss alla som tappert kämpar med spriten!

  4. Underbart :-). Alcogel är faktiskt viktiga saker. Man vill ju för få julafton förstörd pga av magsjuka. Jag är också beroende av alcogel och handtvätteri.

  5. Lisa: Japp detta lär jag få höra några gånger, var så säker! ;)Tack så mycket, så glad jag blir nu! :)Lina: :)Marlene: Så skönt att vi är fler, jag började tro att det var bara jag och min kompis S som var maniska på Alcogel. Huu, det är aldrig roliga besked det där, speciellt inte om det börjat på dagis. Jag håller tummar och tår för att ni ska klara er från den otäcka sjukan!Stämmningsfullt: Ja det är just den man försöker undvika ja, även om det pratas mycket om att det är luftburet och att en droppe kan smitta en hel arbetsplats eller dagisavdelning så känns det bäst med lite noga rengöring i tider som dessa! :)Petran: – Hej Petran!Ja jag plockar fram flaskan varje dag efter dagis denna årstid, jag har dessutom till min stora glädje sett att det finns att tillgå på dagis med! :)Nej man vill ogärna bli liggande nu så nära jul, eller värre på julafton. För ca 10 år sedan så hade vi två dåliga julaftonar på raken, då jag och min mamma lyckades få hela julhelgen förstörd i just magsjuka. Gör nu allt som står i min makt för att slippa reprisera dessa. *Rys*Catten: Absolut, packa ner den i väskan! Jag har en flaska hemma samt våtservetter från Claes Ohlsson som är dränkta i alcogel i väskan! ;) En smula maniskt? Nope, jag är bara försiktig! :)Desiree: Håller med dig, alcogel är viktiga saker så här i sjukdomstider. Tänk om fler kunde upptäcka glädjen och vinsten med att tvätta händena, alcogel samt nysa i armvecket! :)(Finns det något värre än när någon just nyst i handflatorna, torkat av sig på kläderna och så vill de ta i hand …)

  6. Mamma P: Kör på flaskan du, börja trappa ner i mitten på mars så går det fint ska du se! ;)Anneli: :)

  7. Med flinet upp till öronen kan jag luta mej tillbaka och konstatera, liksom andra, att jag inte är ensam om mitt alcogelberoende. Spriten är min bästa vän, åtminstone så länge det pratas kräk överallt!

  8. Nina: – Hej Nina!Nej så länge vinter*blip*sjukan härjar är spriten en sann vän, jag tillhör kategorin som mår illa bara jag hör ordet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *