Laptopstöd

Datorkudde från IkeaMånga är vi som sitter med en laptop i knät när vi surfar och bloggar, jag har testat en mängd olika lösningar för att det ska bli så bekvämt som möjligt och nu har jag hittat två lösningar som är i det närmaste perfekta! Den ena är en bricka som är inköpt på Åhléns för ca 200 kr, den är plan med lite rundade hörn på kortsidorna. Den vänder man bara på så blir brickan platt och de rundade hörnen kan man balansera i knät samt göra det lite extra säker genom att sätta ena sidan på armstödet. Praktisk, prisvärd & snygg!Den andra varianten är denna laptopbräda från Ikea (se den svarta bilden i länken för att se den rättvänd) den är perfekt om man vill kunna sitta precis var man vill. Det finns andra kuddar/brädor på marknaden också, men ingen är så billig som denna (149 kr). Dessutom så har den från Ikea en annan stor fördel och det är att tyget går att ta av och tvätta. Med en varm laptop i knät så är det nästan ett måste. Praktisk & prisvärd!Bild: Eget collage med bild från Ikea.

signature

24 comments

  1. Verkligen en jätte bra julklapp i denna it-ålder :) och denna var ju billig med, annars har man ju sett andra väldigt dyra där ute.

  2. Vet inte ens hur många gånger jag har tittat på just den från Ikea. Priset är ju det bästa, men jag har varit osöker på om den ger det stöd jag vill ha. Men jag kanske skulle testa, trots allt… :-)

  3. Anne: Jamen visst är det en bra julklapp! :) Tyvärr så har dessa en förmåga att vara dyra, visserligen är de mycket snyggare då men frågan är hur mycket stylingen gör denna gång.Frida: Om man vill ha den mer stadig så föreslår jag en lova på Åhléns och kika efter den andra brickan som jag skrev om. Det funkar jättebra, och den står still! :)Johanna: Jajamen! :)Stämmningsfullt: Funkar även för fika på sängkanten! ;)

  4. Jag har också funderat på en sådan. Det händer nämligen att jag tar med mig datorn till tv-soffan ibland. Och då blilr det ju så hiskeligt varmt i knät och svårt är det att balansera också. Ha en härlig tisdag nu!

  5. TACK söta du – äntligen fick jag se bild på den berömda!! Skall genast shoppa en sådan då min lappis mår tämligen dåligt med tanke på hur vi har det idag… knöligt och jag får kaminvarma knän. Hua.

  6. Linnéa: Ja de har en förmåga att bli stekheta i knät, jag minns förra sommaren när jag satt med den stackars laptoppen i knät. Det var stek hett ute, datorn gick för högtryck och jag höll på att svimma. Tentor som skulle in … Det var där och då som jakten började. Spana på brickan från Åhléns också, den är toppen. Jag har den i knät nu! :)Catten: Det var så lite så. You got mail my dear! :)

  7. inmood: De på Ikea är ju så pass bra i pris att det kan vara värt att testa. Eller önska sig i julklapp kanske?

  8. Vill bara tala om; Jag har haft den från Ikea i några månader. Funkade jättebra ett tag men sedan gick tryckknapparna som brickan sitter fast i sönder. Och kudden blir liksom platt efter mycket användande. Jag ska prova på den från Åhlens också.

  9. Annakaranna: Så trist att den inte höll längre än några månader. Jag har inte märkt några problem med min än, men det kan ju bero på att jag pendlar mellan Ikeas kudde och brickan från Åhléns. Om du vill kika på brickan på Åhléns så finns den på köksavdelningen. Hoppas att den fungerar bättre! :)

  10. Jag har ett tips! Vi har köpt den platta brickan från Åhlens, limmat fast två kardborreband på undersidan, sytt ett snyggt kuddfodral som passar under brickan.Vi sydde fast kardborre på kudden och vips har vi en råsnygg laptopp-bricka. Just nu har vi en vanlig kudde i fodralet men planerar att byta mot frigolitkulor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *