Liten blir stor

Astrid 5 årÄven om Astrid själv började misströsta och tro att dagen aldrig skulle komma så är den nu äntligen här, Jag fyller år idag är mantran för dagen. Paketöppning, tårta och lite mys i soffan framför Charlie & Lola sen drog vi igång med den för dagen andra planerade sysselsättning. Att försöka få till ett fint julkort. Det var inte det lättaste inte, med blixt juligtmysigt men det blev lite för suddigt. Med blixt så blev det inte så bra heller, hmm vi får nog fortsätta med detta projekt några dagar. Större delen av eftermiddagen har vi tittat på bilder och gjort detta collage, Astrid har valt ut bilderna, färgerna och vad det ska stå. Det ska börjas i tid.Mamma: Tänk att du fyller 5 år idag, så fort det gått. Det känns som om det var nyss som du var liten bäbis och låg och sov i min famn.Astrid: Ja nu är jag en handfull redan, till jul är jag nog vuxen ….. Mmmm så är det nog!Bild: Tiny*Prints samt privata.

signature

26 comments

  1. STORT grattis! Längtar tills dess att min lilla ettochetthalvåring blir lite större så man får ordna kalas och få höra massa visdom från hans lilla mun!

  2. Vilka härliga bilder! själv föredrar jag den utan blixt, blir mycket mysigare o juligare då, men förstår att det kan vara svårt att få den skarp nog!

  3. Sicken söt liten ren. Man kan inte tro att hon är en dag äldre än fyra år… hihi…Ett stort grattis till Astridtösen, den klurige lille filosofen! Kram kramDen rosa klänningen ser precis sådär retrosöt ut som jag kan önska att få klä på min lilla dotter också. Arvegods eller nyköpt? Nyfiken önskar… :)

  4. Ja, ibland kan det vara ett riktigt dilemma när man ska fotografera MED eller UTAN blixt. Själv skaffade jag ett ben till min kamera (250:- hos fotohandlaren) och klarar numera av att ta bilder utan blixt men ändå med skärpa.Konsten ligger alltså i att hålla kameran blick stilla när man fotar utan blixt.

  5. Vilken sockersöt tjej! Som alltid en underbar blogg. Var får man tag på “renhorn”? Känns väldigt amerikanskt (=rätt) för mig!

  6. Alla: Tusen tack för alla gratulationer, Astrid har firat i dagarna två och väntar nu på kalaset med stort B på lördag. Då väller små kompisar in för att röja runt i hemmet och äta lite tårta. Mamman och pappan bävar …Nilla: Astrid är helt tokig i Charlie & Lola, i present fick hon en dvd med dem samt ett par dockor som pratar några fraser som mormor köpt i england. Lycka! :)Saga: Klänningen köpte jag förra året på Bon Aparte, de har mycket söta klänningar i lite retrostil. Kläderna är lite dyrare där, men ack så bra hållbarhet. Hoppas att du hittar en liknande i år. Kram kamAnna: Vilket bra tips, jag ska genast köpa ett stativ. Tusen tack! :)Att ha det gott: Hipp hipp hurra för yngste sonen! :)Irmelin: Tack så mycket för fina ord! :) Renhornen är en present från gudmor som köpt dem på en liten inredningsbutik här i Gävle. Om du vill kan jag fixa fram telefonnummret till den och mejla dig, hojta i så fall. De är very american! :)

  7. Åh, grattis till er bägge lite i efterskott! Astrid som är stora damen och till mamma Helena som mamma!Kram!ps. bilderna var underbara!

  8. Helén: Vi skulle ha köpt ett stativ igår, men det blev tidsbrist som vanligt. Så snart det bara går ska vi dock införskaffa ett, jag har läst på en del och det tycks vara vägen till framgång när det kommer till fotografering. Sen gäller det bara att leta upp motiv! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *