Smaksatt Julmust

JulmustFörra veckan var det premiär i butikerna för Spendrups smaksatta julmust, och idag har jag smakat dem alla tre. Vi tar det från början så att ni vet det olika smakerna. Nygårda julmust som den heter finns med smak av julkryddor, julnougat samt julkola. Spendrups förhoppning är att dessa spännande smaker ska göra det lite festligare för stora och små i jul enligt pressmedelandet. Men där är jag lite tveksam, jag är nog lite för traditionell i mitt julfirande för dessa smaker. Jag gillar original mustsmaken som den är, ja ibland smakar det mest julskum-tomte om dem men det har helt klart sin julcharm även det.Den must av dessa tre som jag kan tänka mig att testa igen är den med julkyddor då jag tänker mig att den kan fungra som lite substitut för glögg som jag inte heller är så förjust i (ack nu är jag trist). Den som smakade julkola var väldigt söt och julnougaten var lite diffus i sin smak. Nja jag är tveksam till detta, jag* behåller nog min julmust i den smak jag är van. Det är trots allt lite det som är det magiska med julen, det är same same varje år och jag bara älskar det!Vad säger ni om den nya julmusten, flipp eller flopp?* Johan kommer att älska dem alla tre var så säker, det jag tycker är för sött det är himelriket för honom.Bild: Eget collage med bild från spendrups.se.

signature

11 comments

  1. Men… varfor skulle man vilja ha en annan smak an just mustsmaken pa must?! Det ar ju darfor man dricker must… Jag har inte smakat dom, men jag sager ocksa flopp! :)

  2. Jag drar mig också åt neggoskaran som floppar. Trots att jag älskar nya produkter och kul kombinationer så känns detta ganska tråkigt.

  3. Det är snart som “Kalles kaviar” med allt, hundra-arton olika smaker, men inget slår originalet .p

  4. Sitter just med hederlig Apotekarns must i munnen och kan inte för mitt liv tro att det skulle vara gott med kolasmak?!?!Flopp!//M

  5. Jag tror inte att vi kommer se dessa smaker i musthyllan till nästa år om jag skall vara ärlig. Har inte smakat och tror inte heller att jag kommer göra mig besväret.Julmust är julmust. Så är det bara!

  6. FLOPPPPPPPUtan att ha testat. Men hur långt kan idiotin vandra. Julmust smakar jul. Den är ju en av julens smaker. Vad ska komma nästa år? Skinksmak, touch av pressylta eller varför inte janssons frestelse?Och vad är julnougat för något? Då hade det väl bättre att spetsa den med citron eller något som gör att den skulle kunna vara något mer frisk och attrahera dem som inte redan dricker musten.Man måste visst vara överallt :-)

  7. Idépappan: Haha! Du har så rätt, tänk att man måsta vara med överallt! :)Must ska smaka must, så har det alltid varit och så hoppas jag att det förblir! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *