Mary Jane slippers

Nya tofflorI samma takt som kylan kommer ute så blir det kallare om golven här hemma. Jag har ett par tofflor sedan tidigare men de är i typ dun eller något som gör att fötterna nästan brinner upp efter en liten stund. Jag har letat lite sporadiskt sista tiden efter något värmande men inte fullt så värmande som de jag har. Så för några dagar sedan så hittade jag dessa hos Asos och slog till på två par, dessa lila samt ett par vita med rosa blomma. Så efter morgonens powerwalk drar jag nu på mig dessa när jag ilar vidare till jobbet en trappa upp. På tal om arbetsrummet så börjar jag tvivla om det någonsin kommer att bli klart där inne, i helgen ska jag försöka betsa och måla skåpdörrarna medans Johan målar vitt runt fönstren nere. It´s a never ending story, men hur det nu än blir med rummet kommer jag i alla fall vara varm och go om fötterna.Bild: Eget collage med bild från Asos.

signature

8 comments

  1. Sjukt söta! Dessutom är det ju så som du säger att duntofflor eller ulltofflor som jag har man blir såååååå varm! Mamma brukar slänga fram ett par gamla Yasuragitofflor och det är otroligt vad bara det värmer! Men dina tofflisar var ju otroligt söta :)//M

  2. Minks: Ja det är sjukt söta dess tofflor, bara ett problem de är som magneter när det kommer till katter. Våra två har endast ett mål i sikte nu och det är rosa och vita blommor, måste äta blomma! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *