Kakor, bullar, tårtor …..

Böcker av Linda CollisterI helgen har jag försökt att organisera mina kokböcker lite, tanken är att ha några som är standrard (Bonniers stora kobok, Astrids mat mfl) och resten delar jag upp efter årstid. Efter att jag lagt böcker i högar en stund så börjar jag se ett tydligt mönster, flera av böckerna var skrivna av Linda Collister. Dessa böcker har jag fått av min mamma under de snaste åren på mina namnsdagar, jättefina böcker som jag bläddrat i om och om igen men aldrig reagerat på att de är av samma författare. Summa sumarum, Linda skriver fin fina bakböcker, många av dem finns att köpa i sverige för liten peng och de passar jättebra att ge bort i present. Jag gillar dem alla, men Brownies är nog den som ligger mig varmast om hjärtat. Här finns några smakprov ur den boken! Lovely!Bild: Eget collage med bilder från Whalströms, Bonniers och Damm.

signature

6 comments

  1. Vera: Åhh så duktig du är, heja heja! Böckerna är jättefina men du får spara på dem ett litet tag bara.Caroline: Haha, ja det borde kanske komma med en tunika vid inköp av dessa böcker! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *